September 27, 2010

Ilona

Unohdin kokonaan jakaa tämän lehtijutun täällä. Hieman myöhässä, mutta tuunausvinkit ainakin ovat ajattomia. Kuvan saa klikattua suuremmaksi.

September 26, 2010

disco!


Eilen mietin, että kenkähyllyssäni on matalien nilkkurien mentävä aukko. Tänään löysin discopalloa muistuttavat vanhat vagabondit kirpparilta.

September 20, 2010

Exhausted


neljäs kuva: Mikael Rantalainen, muut omia

Takana ihan tapporankka, mutta hirmuisen kiva viikonloppu. Tapasin tosi kivoja ihmisiä ja järjestelyt toimi hyvin. Uudestaan ehkä ensi keväänä! Nyt tuntuu totaalisen ihanalta, että mulla on iltaisin aikaa eikä mitkään deadlinet paina päälle.

September 16, 2010

Kamppiin

Viikonloppuna tapahtuu kampissa. Reuse republicin näytöksen ja design marketin lisäksi on syyskauden avaus, johon kuuluu myös näytös. Lisätietoa tapahtumista täältä. Myös reusen nettisivuille on tullut päivityksiä.
Huhhuh millaisia on olleet pari viime viikoa. Pari extra tuntia vuorokaudessa olisi ollut tarpeen. Oon vähän kade niille, jotka pärjää jollain kuuden tunnin yöunilla. Olis ollut kiva kuvata kaikki tuotteet mallin päällä, mutta aika ei rittänyt kun sain jutut niin viime tippaan valmiiksi. Musta tuntuu, että rupesin saamaan paljon ideoita vasta sillon, kun ei enää ollut hirveästi aikaa toteuttaa niitä. Nyt toivon, että tapahtuma menee hyvin, koska sillon se järjestettäisiin myös uudelleen.

September 12, 2010

Reuse skirts

Toivottavasti kaikki eivät ole totaalisen kyllästyneitä reuse postauksiin. Näitä nyt tulee muutama ennen ensi viikonlopun tapahtumaa, joka alkaa perjantaina klo. 17 näytöksellä.

Tässä muutama alaosa
Farkuista, niin kun ehkä aika helposti arvaa. Materiaali oli valmiiksi jonkin verran revittyä, innostuin repimään aika paljon lisää.
mekon helmasta, yläosa pääsi muuhun käyttöön.
 paidan helmaa

September 07, 2010

Väritöntä

Asukuvaa viikon takaa. Meinasi jäädä julkaisematta kehnon laadun takia, mutta menköön. Vaikka kuvat on ankeat viihdyin asussa ja tykkäsin kovasti tuosta sukkakenkäkombosta. Pitäisi ostaa ehdottomasti lisää samaan tarkoitukseen sopivia sukkia, nämä on jotkut ikivanhat, mutta ihme kyllä ehjät. Mulla on ollut hyvin epävärikäs olo viime aikoina. Päälle vaan jotain helppoa ja mukavaa.
 kengät/vagabond, tunika/h&m, liivi/kustomoitu, lasit/pieces, jotkut random legginsit

Mukavuudesta puheen ollen,  stressaantunelle mielelle ja ruumille - syvävenyttely, ah autuutta. Tunnin jälkeen on aina sellainen olo, että voisi jäädä salin lattialle nukkumaan.

September 05, 2010

Neiti kumpparit

Vihdoinkin. Minun. Syyssateet ja loskaiset talvet, enää ette masenna varpaitani.  Korollisia mustia kumisaappaita olen metsästänyt pienen ikuisuuden. Nämä Vikingin yksilöt näin viime keväänä Brandoksen nettikaupassa, mutta kokoja ei ollut. Perjantaina sitten ruokakaupassa katseeni naulautui kumppari hyllyyn. Vielä tarvitsisin mustan hupullisen viitan tai sadetakin niin näyttäisin enemmän sci-fi trillerin pahikselta, kuin pyöräilevältä muovipussilta.

Jakaako kukaan korkokumppari ihastustani? Haaveilin pitkään vanhoista korollisista Nokioista, mutta kirppareilla tai huutonetissä ei tärpännyt. Sellaiset olisi toisaalta ollut vielä hienommat, mutta nämä ainakin on täysin vedenpitävät, mitä vintage saappaat ei välttämättä olisi olleet.