February 12, 2011

Varrelliset avokkaat ja matchaava vyö

Kuvailin hieman paremmin alennuksista löydettyjä vagabondeja, jotka kerkesivätkin jo vilahtaa täällä. Veikkaan näistä ensikesän suosikkeja. Korko on erittäin käveltävä ja malli  sekä riittävän perus, että riitävän erityinen, jotta nämä sopivat asuun kuin asuun ja ovat silti itsessään mielenkiintoiset.
Nahka ja hopeanvärinen metalli, se on vaan lyömätön yhdistelmä.
Samaa teemaa myös 2nd hand vyössä, jossa on kiva geometrinen solki. Kirpparilta 3 €

Mikä on tuomionne platform-kengistäni? Rumat möhkäleet vai juuri sopivalla tavalla kömpelöt?

3 comments:

 1. Platformeissa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, enemmän se on toi varsi joka mulla vähän tökkii. Sama juttu oli niissä varrellisissa sandaaleissa, en päässyt makuun yhtään. Johtuu varmaan siitä että tommonen löysähkö varsi ei ole koskaan ollut mun suosikki. Kun on leveät pohkeet omissa jaloissa niin nilkan pitää saappassa olla tosi timmi ettei tuu sitä efektiä että koko jalka on yhtä paksu pökkelö kuin pohje. Saa nähdä, ehkä vielä tulee vastaan semmonen malli josta mäkin alan tykkäämään. Pyörsinhän mä pääni haaremihousujen ja leggingsienkin kohdalla :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on niin ohuet sääret, että koen vaan positiivisena sen jos pohje näyttää muodokkaammalta :D En karttele ollenkaan leikkauksia, jotka leventää tai lyhentää säärtä, mutta ihan ymmärrettävä tuokin pointti. Varrellisista sandaaleistakin tykkään yllättäen ihan hulluna.

  Joo mielensä on helppo muuttaa, kun oikea pari tai yksilö osuu kohdalle!

  ReplyDelete
 3. Sopivat sinun tyyliisi kuin nenä päähän, tykkään, vaikkei matchaisikaan minun vaatekaappiini yhtään :) Paitsi että yksi vähän Ulrikamainen uudehko vaate on tullut ostettua, siitä on tullut lempparini. Hih, tarttisinkohan nyt futuristiset kiilakorotkin...??!

  ReplyDelete