April 15, 2011

Uusi väri kenkähyllyssä

Blogit ja nettikaupat ovat siitä käteviä, ettei tarvitse raahautua kaupoille asti tietääkseen mitä siellä myydään. Mediassa on silloin tällöin pyöritelty aihetta, vaikuttaako blogit ostokäyttäytymiseen ja omalla kohdallani ainakin vaikuttaa. En osta jotain siksi, että joku bloggaaja sitä suosittelee, mutta tietyt asiat jäisivät huomaamatta ja siten ostamatta, jos niitä ei netissä näkyisi. En juurikan harrasta kaupoissa kiertelyä huvikseni, kyllästyn siihen varsin nopeasti.  Kirppareilla jaksan kierrellä, mutta tavallisten vaatekauppojen rekkipaljouksien keskellä kaikki rupeaa tuntumaan samalta ja ankealta, enkä osaa katsella mitään. Bongailen vaatteita lehdistä, blogeista ja nettikaupoista ja käyn sitten liikkeissä katsomassa onko ihastelemiani vaatteita tarjolla. Monesti joudun pettymään, kun en löydä mitä haluan, mutta toisaalta heräteostosten määrä jää shoppailutavoillani minimiin.
 
Nyt bongasin kivan viittajutun Salkan päältä (kiitos paljon sen esittelystä, tämä on ihana!) ja peräti samana päivänä postauksen luettuani kipittelin lindexille neuleviitta mielessäni. Päädyin mustan sijasta vaaleaan versioon, varmaankin kevään aiheuttamassa mielenhäiriössä. Täytyy kyllä sanoa, että näin huonosti ommeltuja neppareita en ole koskaan ennen nähnyt, mutta hyvän materiaalin ja alennushinnan vuoksi otin neulan ja lankaa kiltisti käsiini ja kiinnitin nepparit itse paremmin.
Kevätkenkähyllynikin sai täydennystä, kun fedexin setä kiikutti minulle vagabondin kenkäpaketin. Huomasin sattumalta, että nettikauppaan ei enää tarvitse luottokorttia, vaan myös laskulla saa maksettua  ja samantien klikkailin himoitsemani poikakengät tyttövärillä ostoskoriin. Kenkien tilaaminen netistä, varsinkin ulkomailta voi joissain tapauksissa olla varsinaista arpapeliä, mutta vagabondin koot ja lestit ovat minulle niin tuttuja, että tiesin saavani sopivan parin :)

3 comments:

 1. Mä kattelin kateellisena samaista viittaa Salkan blogista, mut vielä toistaiseksi oon välttyny Lindex-reissulta.:D

  ReplyDelete
 2. Oon muuten aivan samaa mieltä neppareista, mutta kääk, enpä muistanut enää postausta kirjoittaessani valittaa niistä! Neula ja lanka linjalla siis täälläkin tienoilla ollaan, jahka saan ryhtiliikkeen aikaiseksi vaatteiden korjaamisen suhteen..

  Mutta tuo viitta on kyllä mainio, tykkään todella paljon sen moniulotteisesta ilmeestä!

  Ja voi että, oon itse kehittämässä pakkomielteen poikakenkiä kohtaan, jotkut matalat nahkakengät olisi kyllä kivat kevääseen!

  ReplyDelete
 3. Vähän sama vika itselläkin. Blogissa jos bongaa joskus jotain kivaa, sitä lähtee sitten yleensä itsekkin saalistamaan.. mutta aika usein köyhin tuloksin :(

  ReplyDelete