May 05, 2011

Mm. vintage kiilat ja leikatut overknee sukat

Eilisiä vaatteita. Oon käyttäny viimeaikoina paljon tuota pikkujakkua, koska unohdin nahkatakkini pääsiäisenä vanhempien luokse (!) ja saan sen takaisin vasta ensi kuussa. Onneksi jakku näyttää varsin kivalta pitkien hanskojen kanssa, sillon kun on vähän viileämpi. Olen kahden vaiheilla kaventaisinko tuota istuvammaksi, vai onko se kiva juuri noin epäistuvana.

Tänään sain muuten kaksi kertaa kommentteja meikistäni, vaikka näytin suht normaalilta, enkä ollut sotkenut naamaani esim. punaisella luomivärillä. Ensin nainen junassa ihaili huulipunaani ja halusi heti lähteä ostamaan samanlaista (max factor, hot jotain) ja sitten meikkimyyjä stockalla (kävin ostamassa macin huulipunaa, kerrankin muistin!) ihaili rajaustani, joka kuulemma vihersi kivasti silmissäni. Olin yllättynyt, koska rajauskynä, jota käytin on ihan perus tummaharmaa, mutta tarkemmin katsottuna kyllä vaan, silmissäni se näyttää elävämmältä. Helppona meikin muuttelu vinkkinä siis kaikille, että rajauksen ei tarvitse aina olla musta, vaihtamalla pehmeämpään sävyyn voi saada aikaan yllättävän suuren muutoksen. 


kengät ja jakku/2nd hand, trikoo paita/selected, harmaa strechfarkkuhame/h&m, sukat/leikattu rikkinäisitä sukkahousuista

ps. tämäkin asu löytyy indiedays lookbookista. Käykää tutustumassa, jos ette ole vielä sitä tehneet!

2 comments:

  1. Mäki unohin äitin luo pääsiäisenä mun nahkatakin! Oli niin kuuma, et tajusin vasta monen tunnin päästä, et oon ollu ulkona liikenteessä ilman takkia.

    ReplyDelete
  2. Hahaa, mitäs me tohelot :D Me oltiin ajeltu puolisentuntia etelään päin kun tajusin unohduksen, ei sit enää viitsiny kääntyä takasin :/

    ReplyDelete