June 18, 2011

Aurinkoinen perjantai oli ihana yllätys

mekko/kustomoitu, polvisukat?, kiilat/ dinsko, mokkanahkainen kassi/ isoäidin vanha, lasit/lindex

Kellään havaintoja tän tyyppisistä puuvillapitsi polvisukista? Nämä ilkiöt alkaa hajota! Olen viime aikoina koittanut metsästää muutenkin kivoja sukkia. Siis tällaisia, joita voi käyttää asusteena, eikä pelkästään kenkien sisällä piilossa. Valitettavan yksipuolista on ollut tarjonta. Myös pitsisukkahousuvalikoimat vaikuttavat poikkeuksellisen heikoilta. Onneksi on boutique loulou.

4 comments:

 1. Jos itse tarvin jotain sukkiksia, suuntaan ensimmäiseksi lindexin hyllyille! Lindexissä on todella monipuoliset valikoimat sukkiksia ja sukkiakin muistaakseni kohtuullisesti. Myös seppälän ja kappahlin telineistä oon kotiuttanu muutamat kiva yksilöt. Omistan itse niin monet sukkikset, että olen luvannut itselleni, etten osta täysihintaisia sukkiksia ollenkaan - tosin aletuotteita tuleekin sitten osteltua...

  ReplyDelete
 2. Uulalaa mikä lady näissä kuvissa <3 Valitettavasti ei ole havaintoja polvisukista. Ihan sinun näköisiä ihanuuksia näkyi tuolla boutique louloussa! Myös jotain mitä himottaisi tilata itselle, kiitos linkistä :)

  ReplyDelete
 3. Lindexiltä vois löytyä. Ostin ehkä kuukausi/pari sitten melkein samanlaiset kuin noissa kuvissa, tosin niissä oli jotkut satiininauhat yläreunassa.

  ReplyDelete
 4. iviivi: Joo lindexillä on usein hyvät valikoimat ja laatu ehkä pikkasen parempaa kun seppälässä. Pitääkin tsekata myös tuo Kappahl, siellä ei tuu ikinä käytyä.

  merryroseberry: hahha, hikinen kesälady kiittää. kiva jos oli linkistä iloa :) Mä kuolaan tuolta sellasia kukkapitsisukkahousuja ja verkkosukkiksia, mutta en oo vielä jaksanu tilata

  Nin: Kiitos vinkistä, pitää käydä kurkkaan jos niitä vielä olis!

  ReplyDelete