June 14, 2011

Perhosmekossa

Kotimaan (pari päivää suunniteltua pidemmältä) matkailulta on nyt palattu. Lauantain festarointi asuun kuului mekko, jonka löysin viime viikolla seppälästä. Aika yllätyslöytö, en ole tainnut hetkeen mitään liikkestä ostaakaan, sukkahousuja ja meikkejä lukuunottamatta. Mekko on kevyttä puuvillakangasta ja sopivan käytännöllinen hellepäivän asuksi. Päivä olikin ihan hillittömän kuuma. Join enemmän vettä kuin olutta ja lisäsin aurinkorasvaa tunnin välein. Pilviä taivaalla ei näkynyt, vaan suoraa porotusta koko päivä, kyllä oli puiden varjot suosittuja! Pääesiintyjään mennessä aurinko oli onneksi laskenut sen verran että lavan varjo peitti suurilta osin kenttää. 

Sattuma muuten on hassu juttu. Tuolla oli ehkä miljoona ihmistä ja kun asettauduin kavereiden kanssa yleisön sekaan sopivan väljille vesille Judas Priestiä katsomaan huomasin seisovani melkein Pepsin vieressä. Kiva yllätys ja menomme olikin sitten suorastaan hurjaa! Keikkakuvia latailen myöhemmin, kunhan saa valikoitua parhaita (eli vähiten huonoja).

ps. kiitos pikkusisko asukuvista

3 comments:

 1. Ihana mekko, aina niin kaunis Ullis <3 Kiva että oli kivaa :)

  ReplyDelete
 2. Meilt loppu vedet Priestin keikalla ja seuraavan kerran sain vettä vasta Helsingissä. Oli niin vedenkaipuu ettei pystyny ees kaljaa juoda autos, joten kurkkua kuivas melkosesti. Ois tietty voinu pyytää kuskia pysähtyy huoltoasemalle, mut en jotenki tohtinu!

  ReplyDelete
 3. merryroseberry: kiitos ihana :)

  Peps: voi ei :/ mä meinaan aina kuolla janoon jo noin viidessä minuutissa, esim. kauppareissulla jos tajuan että ei oo vettä saatavilla!

  ReplyDelete