June 24, 2011

Romantic

Postinkantaja toi eilen ruususormukseni. Minä olin pukeutunut yöpaitaan, joka sopi romanttiseen tumman pinkin sävyiseen kukkaseen täydellisesti. Tulevaisuudessa tulen todennäköisesti yhdistämään tämän vähän järeämpiin asuihin. Tällaiset näyttävät ja persoonalliset asusteet on ihan parhautta, saa tylsästäkin asusta hetkessä mielenkiintoisen.

Ps. kivaa juhannusta kaikille! Meillä paistaa aurinko kaikista sääennusteista huolimatta :)

5 comments:

 1. Mukavaa juhannusta :). Täällä on tosiaan satanut jo pari päivää vettä ihan kunnolla. Ei hirveästi tee mieli mennä ulos, mutta torstaina oltiin syömässä/saunomassa kavereilla ja eilen käytiin naapurissa :).

  Toi säätiedotus kun vaihtelee hirveästi. Jossain oli ensin, että tulee hyvät ilmat ja sitten hirveät myrskyt. No kumpaakaan ei oo näkynyt vaan on pelkästään vettä satanut :D.

  ReplyDelete
 2. Joo ei kestänyt paiste täällä montaa tuntia :/ loppujuhannus meni itten melkoisen epävakaisessa säässä. Mikähän ihme se on, että vaikka kesäkuussa on monesti ihan helteitäkin, niin juhannuksena ei koskaan oo hyvät ilmat!

  ReplyDelete
 3. Oi mikä romantiikan huipentuma tuo ruusu! Ihana!

  ReplyDelete
 4. Himoitsen jo samanlaista kukkasta päähäni :) en oo innostunu mitään halpiskangaskukkia laittamaan kampauksiin, mutta nahkaruusu panta vois olla aika khuul!

  ReplyDelete