January 15, 2012

Intention

Eilen olin lähdössä ulos. Pitkästä aikaa ei satanut lunta ja sää vaikutti muutenkin kohtuu kivalta. Ajattelin että on hyvä tilaisuus käyttää jotain muita, kuin kaikkein käytännöllisimpiä kenkiä ja laitoin jalkaani Irregular Choicen länkkäri nilkkurit. Väärin. Pääsin kotitalon ovelta etenemään noin viisikymmentä metriä, kovasti liukastellen, kunnes luovutin ja palasin kotiin vaihtamaan kengät. Note to self: tarkista, että kengänpohjissa on riittävän syvät urat, ennen kuin koitat lähteä niissä pihalle. 

Yesterday itwasn't snowing and weather seemed quite nice so I desided to wear my lovely Irregular Choise's Western bootees. Not a good idea. I tryid walking about 50 meters and then I had to turn back beacause it was way too slippery. Note to self: check out your soles before going out. Winter in finland is not easy for person, who likes to dress up..

2 comments:

  1. Mulla oli eilen niin jänskä kokemus pleaserin saappaista, että vaikka kävelin ulkona vain 100metriä, oli kenkien pohjassa kolmen sentin lumikerros. Kävely, tai siis vaappuminen oli aika hankalaa jo. Mutta ihanat kengät noi sinun omat!

    ReplyDelete
  2. Kiitti! Joo ei oo helppoo kenkäfriikillä tähän vuodenaikaan :D

    ReplyDelete