October 23, 2012

Progress

Heii, olen lomalla. Ihanaa! Koulu tuntuu mielenkiintoiselta, mutta välillä tosi rankalta ja no, välillä turhaltakin. Olisin niin paljon mielummin jo töissä. Tai osa-aika töissä ja kävisin kursseja vähän hitaammalla tahdilla. Onneksi voin ensi kesänä mennä jo työharjoitteluun. Kunhan keksisin, että minne!

En vaihtanut alaa siksi, etten tykkäisi vaatesuunnittelusta tai olisi siinä hyvä. Uskon olevani, ja teen mielelläni kaikenlaisia alaan liittyviä projekteja, asiakastöitä ja omia juttuja, mutta minusta tuntuu hyvältä ajatukselta hankkia vakaampi ammatti, jolla voin saada pääasialliset tuloni. Vähän enemmän turvallisuutta elämään. Ja toivon mukaan voin työskennellä muodin parissa myös liiketalouden alalla, tai ehkä hyödyntää liiketalouden osaamista muodin alalla. Win-win?

Toistaiseksi olen tehnyt lomalla.. öö en mitään. Reissannut vähän ja nauttinut tärkeiden ihmisten seurasta. Seuraavaksi ompelen ja taiteilen ja kuntoilen, jos vaan saan alkavan flunssan taltutettua.

Ja kuviakin piti julkaista. Keskeneräisiä juttuja, jotka valmistuu ihan juuri kohta. Toivottavasti.
I have holiday. Lovin' it! I like my school, but sometimes it's really ruff and takes the energy out of me. I would prefer to do less school and more work, but it's not easy to find a nice part time job.

In these pictures some diy things in progress. Will be ready soon, I hope.

2 comments:

  1. Ei lomalla kuulukaan tehdä mitään - tai ei ainakaan mitään mitä ei halua tehdä. Ohjelmassa vain kivaa!!

    Luulen että aika harvassa ovat ihmiset jotka ansaitsevat elantonsa lempipuuhansa parissa :/. Valtaosalle työ on vain se välttämätön paha jolla kustannetaan elämän kivat asiat. Minä kyllä onnekseni pidän työstäni, mutta harrastuksistani pidän merkittävästi enemmän.

    Toivottavasti alkava flunssa muuttuu pian poistuvaksi.

    ReplyDelete
  2. Lomalla ei kuulu tehdä mitään ja kipeenä ei kuulu tehdä mitään: olen siis ollut pari päivää kaksinkertaisella syyllä tekemättä mitään. Onneksi alkaa helpottaa, niin kerkeää vielä niitä kivoja asioita tekemään ennen kun alkaa tämän elämän vaiheen pakollinen paha, eli koulu :)

    ReplyDelete