January 26, 2013

Keilapallot, vadelmat ja leopardisukat aka palasia tammikuulta

Nyt olisi paljon postattavaa, mutta en tiedä mistä aloittaisin, niin vuorossa on varsin sekalainen katsaus muutamiin juttuihin tässä tammikuussa.

Tämä viikko on ollut hyvin hankala. En ole ollut ihan kunnossa ja se on raivostuttavaa, koska en ole sitä tyyppiä, joka jaksaa istua vaan kotona. Ja kun minä sairastun, se ei valitettavasti juuri koskaan ole joku pieni flunssa, (jossa voi vaan rauhassa hengailla peiton alla teemuki kädessä ja katsella leffoja) vaan helkkarinmoinen kipu jossain päin kroppaa, niin että näkyy tähtiä. Onneksi tätä ei tapahdu kovin usein ja jo parissa päivässä olin taas troppien voimalla jalkeillani ja tekemässä juttuja. Näen punaista, jos kuulen jonkun toivovan, että olisipa kipeä, ettei tarvitsisi mennä töihin/kouluun. Terveys on arvokkain asia, mitä meillä on!

Sorry, too tired to translate. I've been sick, but now I'm better. Very random stuff again..
Tältä näyttää talvi 
Matkani Doorsin kanssa menossa toisella kierroksella, hieno kirja.
Ei niin terveellinen päivä.
Melkein samissukat. Eläinkuviot on selvästi pop. 
Eilen oli keilausilta.
Vitamiinitankkausta. Nyt on taas palattu ruotuun.

4 comments:

 1. Hieno blogi, löysin vahingoss. :)

  Sulla on hyviä kuvia täällä - ilo seurata.

  ReplyDelete
 2. Kiva, kiitos kiitos. Ja tervetuloa :)

  ReplyDelete
 3. Kyllä! Muakin ärsyttää kun ihmiset toivovat olevansa kipeitä. Olen ihan mielettömän usein kipeä ja vihaan sitä niiin paljon. Perinteisten flunssien lisäksi on satunnaisia omituisia infektioita ja vielä lisäksi perussairaus.. Antaisin mitä vaan paremmasta terveydestä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Empatit sinne päin! Mä en toivo kellekään pahaa, mutta jos toivoisin, niin ne ihmiset jotka toivovat esim. flunssaa voisivat saada ne kaikkein pirullisimmat sairaudet.

   Delete