February 01, 2013

"There are only two types of women - goddesses and doormats."


Tällä viikolla on ollut loskasäitä ja mä en ollut siitä ollenkaan ärsyyntynyt. Pääsin nimittäin testaamaan maailmankaikkeudun hienoimpia Dirty Laundry kiilakorkokumppareitani! Ja niillä saapastellessani ajattelin, että juuri tästä muodissa on parhaimmillaan kyse: mun päivä oli huomattavasti hienompi, kuin mitä se olisi ollut, jos olisin ollut liikenteessä tavallisissa saappaissa (sukat kastuu ja kengät menee pilalle) tai rumissa kumppareissa (rumista vaatteista tulee ruma olo..). Joku saattaa muistaa, että mulla jo oli korolliset kumisaappaat, mutta nää on vielä enemmän mun näköiset, joten ajattelin pistää vanhat myyntiin.

My new super cool Dirty Laundry rainboots with wedge heel. This is what fashion is at it's best: makes your day more fuctional and prettier.

(Headlines quote by Pablo Picasso)

4 comments:

 1. Päheet popot! Kovin on ollut loskaista joo, mutta nyt taitaa taas hiukan kiristyä. :)

  Jos Pablo on oikeassa, haluan ehdottomasti olla goddess. Pitäisiköhän pyytää pientä lisäystä käyntikorttiin, kun nyt siinä lukee vain että kirjanpitäjä... :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pohdittiin kavereiden kanssa, että on kolmaskin tyyppi: justiina. Mutta ehdotomasti kannattaa laittaa käyntikorttiin goddess ;)

   Delete
 2. Justiina :D Hahah. Voinko olla goddessin ja justiinan välimuoto? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voit! Se on hyvä, ei todellakaan ovimatto ! :D

   Delete