March 27, 2013

Streets, art and architecture in Hague

Onko kukaan lukijoista reissannut Hollanissa, mitäs tykkäsitte? Tällä visitiillä olin suurimman osan ajasta Haagissa, yksi päivä meni Amsterdamissa ja yksi iltapäivä Rotterdamin satamassa. Amsterdamissa olen käynyt aiemminkin, joten ei haitannut että visiitti jäi nyt vaan Heineken experience vierailuun ja yleiseen kaupungilla hengailuun. Tykkään maasta kovasti, se on mukavan rento ja avoin ja ruokailutottumukset ovat mielestäni paremmat, kun esim. Ranskassa ja Belgiassa (ja kasvisruokaakin on hyvin saatavilla). Amsterdam on varsin sympaattinen monine kanaaleineen ja vanhoinen taloineen. Haag on  hieman kalseampi ja modernimpi, mutta varsin hieno siinä mielessä, että arkkitehtuuriin ja viralliseen katutaiteeseen on panostettu. Ei ole vaan rakennettu halvimpia ja funktionaalisimpia rakennuksia, vaan käytetty väriä ja muotoja katukuvan elävöittämiseen.

Pictures from Hague. it's very different from Amsterdam, wich is adorable town because its canals and old buildings. Hague is more modern, but what I liked about it was that architecture was toughtful and interesting and there were art in the streets.
Hollantilaiset on pyöräilijäkansaa. Pyöriä on paljon ja joka paikassa ja myös persoonallisia virityksiä näkyi.
Dutch people do use lot of bikes and they a have quite personal looking ones of those.

Niin, niitä on todella paljon.
Yep, a lot of them.
Yövyin Stay Okey -hostellissa. Tämä rakennus on siitä kulmilta.
Near our hostel Stay Okey.
Näkymä ikkunasta.
View from window.
Eka päivä. Tältä näytän kolmen tunnin yöunien jälkeen.
This is how I look if I sleep only few hours a night.
Kuvia kaduilta.
Pics from the streets.
Ja punaistenlyhtyjenalue. Se löytyy varmaan jokaisesta vähän isommasta kylästä. Kuvia voi ottaa vaan silloin, kun ihmisiä ei ole töissä.

And of course the red light district, I guess there is one in every city in Netherlands. It's possible to take pictures only when nobody is working.

3 comments:

 1. http://markokuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Haha, ihana toi sun pällistelykuva :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, olen toisinaan hyvin valokuvauksellinen :)

   Delete