October 22, 2009

Dye this time

Edellisen postauksen maalisukkiksia kuvatessani kaivoin esille myös parin vuoden takaisen tuotoksen. Näitä ei ole maalattu, vaan värjätty perinteisellä solmuvärjäystekniikalla, jossa vaate rutataan/solmitaan kasaan ennen väriliemeen heittämistä, jolloin väri ei levity tasaisesti. Näihin syntynyt kuvio on mielestäni tosi kiva, mutta väri näyttää lähinnä häiriintyneeltä. Olo nämä jalassa on kuin olisi joutunut tappeluun ja ruhjoutunut pahasti. Värjäsin muistaakseni jotain muuta ja ylimääräinen väri piti tietenkin käyttää hyödyksi.
Kerran olen tainnut pitää näitä julkisesti, seuraava käyttö mahdollisesti kauhuteemaisissa bileissä?

7 comments:

 1. Nämä ovat kyllä aika hurjat sukkikset:) Sopivat varmasti hyvin ainakin kauhuteemabileisiin tai muuhun vastaavaan tilaisuuteen, jossa haluaa vähän erottua porukasta:)

  ReplyDelete
 2. Love the colour! Hm, wear when you're feeling predatory.

  ReplyDelete
 3. Hilja,juu hurjat ovat. Tosin kauhubileissä näissä ei ehkä erottuisi, yleensä muutkin panostaa sen verran asuihin.

  djuna, i'm not so sure if i love the colour, but mayby i sometimes feel predatory enough to wear them :)

  ReplyDelete
 4. Hehee, on kyllä juu julllmat. Keitettyä säärtä tarjolla :D Musta tunika on kiva!

  Psssst, muuten: nyt on toinen knalleista kaupassa. Ovat aika samanlaiset, lataan toisen huomenna. Arvelen niiden alkuperän olevan jostain 30-luvulta, korkeintaan 50-luvulta. Niissä on upea nahkareuna ja satiinisisus. Koko 56, eli naisten koko tänä päivänä.

  ReplyDelete
 5. Oi toi knalli olis niin hieno! Valitettavasti mun pään ympärys on rastojen kanssa n.60 ja hintakin on vähän enemmän kun mihin mulla nyt on varaa :(

  ReplyDelete
 6. tosi kivat sukkikset nääkin on, toivottavasti käyttöö on muutenkin kun kauhubileissä :) meinaa ettei ihan hukkaan mee näin jänskät.

  ReplyDelete
 7. Vilma, toivon mukaan! Monesti mulla saattaa joku erikoinen vaate lojua kaapissa useamman vuoden ja sitten siitä tuleekin lemppari, jonka kulutan loppuun!

  ReplyDelete