March 18, 2010

Cape

Mitä ihmettä, missä mun kesä oikeen viipyy? Joka aamu tällä viikolla olleet asteet kymmenen alapuolella. Onneksi sain viikonloppuna viittatakin (joka lojui monta viikkoa paria korjausta vaille valmiina) valmiiksi ja on siis jotain kivaa päällä puettavaa niinä kevättalven päivinä, kun ei uskalla lähteä ulos vain nahkatakissa.

8 comments:

 1. Uuuu, tosi kivalta vaikuttaa viittatakki!

  ReplyDelete
 2. Kiitokset Ence ja Tanja! Tän kanssa meni aluksi monta juttua pieleen ja jouduin purkamaan ja tekemään uudelleen, joten kyllä tuntui kivalle kun tuli vihdoin valmista!

  ReplyDelete
 3. aina kun kattoo tämmösiä luomuksia niin alkaa toivoa, ettei olis syntynyt peukalo keskellä kämmentä vaan osaiskin tehdä jotain ton kaltaista. tai no nyt alkaa tuntua, että oon syntynyt varmaan kaikki sormet kämmenessä, kun napin ompeleminenkin alkaa olla vaikeaa ja neula lähinnä hakeutuu sormiin eikä kankaaseen....

  ihan mahtavahan toi on!

  ReplyDelete
 4. susa: äää, ei kukaan oo syntyny sormet kämmenessä, harjotuksesta se on kiinni ja vähän hermoistakin. Ja napin ompeleminen ei muuten oo helpoin mahdollinen homma, koneella on huomattavasti kivempi ommella kun käsin. Ja kiva että tykkäät!

  ReplyDelete
 5. Aivan mahtava viitta, ihailuni kympillä! T.Neiti Paperinukke-Vilma :)

  ReplyDelete
 6. Piaf: Suur kiitokset :)

  vilma: voi kiitos! Itse näen tässä vielä pieniä virheitä, mutta uskon että kesän aikana unohdan ne kohdat joiden kanssa oon taistellut ja ens syksynä on taas kiva käyttää.

  ReplyDelete