December 30, 2011

Vuoden lopun paras uutinen

Ensi keväänä kannattaa suunnata Vero Modaan :)

19 comments:

 1. Voi vitsi miten hienoo, onnee!:)

  ReplyDelete
 2. Voi jeeeeee!! Mielettömän suuret onnittelut Ulrika! <3

  ReplyDelete
 3. Onnea! Mä kannatin tuota upeaa mekkoa koko ajan.:)

  ReplyDelete
 4. Ohhoh, voi kuinka hienoa. Isot onnittelut!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikki ihanat, olen super innoissani :) Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
 6. mahtoi oikeasti olla iso yllätys..

  ReplyDelete
 7. ano: voin kertoo, että oli! en oo koskaan missään äänestyksissä pärjänny ja arpa-onnet ja muut on sellasta miinuksen puolella tasoa..

  ReplyDelete
 8. hyvinhän sen edellisenkin ellen kanssa yhteistyössä järjestetyn kilpailun voitit myös...ei liene sattumaa tai tuuria tämä kerta. Seurasitko ollenkaan tämän kisan äänestysprosentteja kilpailun aikana?

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. ano: Tarkoitatko Kaaos designin takkikilpailua? Sen järjesti Kaaoksen kanssa nettisivusto Trendsales ja voittajan valitsi erillinen tuomaristo haastattelun perusteella. Elle lehden kilpailuihin en ole osallistunut mikäli sellaisia on joskus ollut (?)

  En seurannut prosentteja mitenkään tarkkaan, muuta kun mitä näin alussa olevan sillon kun äänestys alkoi. Prosentteja ei tainnut viimeisinä päivinä edes näkyä, joten en tiedä miten pistetilanne meni. Olitko itse kilpailussa mukana?

  ReplyDelete
 11. Onneksi olkoon! Täytyypä käydä sitten vero modalla kurkkimassa :)

  ReplyDelete
 12. Hurjasti onnea täältäkin! ^^

  ReplyDelete
 13. Ihan pakko kysäästä, että tierätkö mitä tuo muotimatka sisältää? Mahdat olla jo täpinöissäsi : --- ) Niin ja sellaanen vielä, että tuo mekko vois olla juurikin sitä mitä itse oon ettiskellyt siedettävällä hinnalla eli osaatko sanoa a) milloon tulee myyntihin? b) missä väreissä? ja c) hintaluokka?

  Pommitan sua nyt oikehen urakalla kysymyksillä! : --- D

  ReplyDelete
 14. Kiitos Elizabeth! En tiedä vielä matkasta tarkemmin, toivon mukaan mua infoataan piakkoin :D Mekko tulee osaksi juhlamallistoa, jonka julkaisuajankohta on näillä näkymin huhti-toukokuussa. Yksityiskohdista en osaa vielä sanoa mitään, mutta voisin arvella että liikkuisi samoissa hinnoissa, kun esim. vero modan very -mallisto.

  ReplyDelete