April 26, 2012

4 reasons

Päätin pistä hiustököttiarseenaalin kerralla uusiks, kun sain indiedaysin kautta lahjakortin sokoksen verkkokauppaan. Niin kaunis kokoelma tuli, että täytyi ihan ottaa kuva. En oo koskaan huomannu, että shampooissa olisi eroa sille, onko kyseessä kampaamotuote vai markettimerkki, mutta muotoilutuotteissa eron jo huomaa. Hyvää lakkaa tarvii vähemmän ja pysyvyys on ihan eri luokkaa. Käännän etuhiuksia muotoiluraudalla lähes päivittäin ja tulos pysyy muutamasta tunnista yli vuorokauteen riippuuen siitä minkälaisia tuotteita oon päähäni suihkutellut. Hankin silti shampoota ja hoitoainetakin, vaikka pärjäisin halvemmillakin tuotteilla. Pakko tunnustaa turhamaisuuteni: nuo pullot vaan on niin kivoja!

2 comments:

  1. Mulla on iso tönikkä toti hair powderia (en nyt ihan nää onko toi yks niistä sitä), mutta se on kyllä ollut tosi hyvää.. Emmä kuivashamppoota käytä kuin joskus suoristuksen alle tyveen että vähän kohois eikä heti menis rasvaiseksi ja on kyllä ollut tosi jees tuote.

    itsekkin tykkään kllä Four Reasonin putilloista ja tuoksuista!"

    ReplyDelete
  2. Toi pieni vihreekorkkinen suihkutettava on hair powderia ja samoin tuo kannellinen puteli. Kiva jos on hyvää ainetta. Käytän kans välillä ja aattelin, että on hyvä näin kesäks, kun mulla ainakin pää hikoo helposti ja tukka lässähtää, eikä viitsis olla koko ajan pesemässä.

    ReplyDelete