March 06, 2013

2 trains, 2 planes, 2 busses, 1 sick pilot and 4 breakfasts -day

Olin reissussa, opintomatkalla belgiassa. Tänään herätyskello soi 6.25 ja auton, junan, toisen junan, lentokoneen, toisen lentokoneen, bussin, lähiliikeennebussin, neljän aamupalan, sairastuneen lentäjän ja kolmentoista tunnin jälkeen päivä on vihdoin pulkassa.

Palasin juuri kotiin ja ensimmäiset ajatukset ovat, että ah miten arvostankaan monia asioita suomessa. Kuten puhtautta, joka näkyy niin kaduilla, julkisissa vessoissa, sisätiloissa, kuin kierrätyksessäkin, unohtamatta sitä, että meillä tulee raanoista juomakelpoista vettä. Pidän myös äärimmäisen hienona asiana sitä, että  meillä ei dubata sarjoja ja leffoja, joiden katsomisen ansiota varmasti myös monen muun, kuin minun kielitaitoni on. Arvostan myös hirveästi omassa elämässäni terveellisiä elämäntapoja, en vaan pysty käsittämään, miten joku pystyy elämään niin, että ruokavalio sisältää hirveitä määriä vaaleaa viljaa ja sokeria. Jos olisin reissussa syönyt omien periaatteideni mukaan, olisi jäänyt ateriat jokseenkin niukoiksi - hedelmiä ja vihanneksia oli niin vähän tarjolla, että huomasin jo muutaman runsaasti viljaa ja sokeria sisältäneen aamupalan ja lounaan jälkeen haaveilevani salaatista.

Hieno reissu oli  silti. Kirjoittelin opintoraporttia varten matkapäiväkirjaa, joten tulen täälläkin julkaisemaan useamman postauksen.

I just returned home after travelling in Belgium. I made a travelling diary there, so I will make few post about my trip later.

No comments:

Post a Comment