February 18, 2010

Resupekka

Tuunasin vuosi sitten vanhat crockerit uuteen kuosiin. Nyt rikoin niitä vielä vähän lisää. Toivotaan että pysyvät kasassa vielä pesun jälkeen! Oli mulla koko asustakin kuvia, mutta ne paljastui valitettavasti julkaisukelvottomaksi pikselimössöksi.

Farkkujen alla hm:n sitruunankeltaiset sukkahousut ja jalassa niiteillä kustomoidut 2nd hand nilkkurit.

11 comments:

 1. Mua vähän ärsyttää, kun nyt joutuu scrollaamaan vaakasuunnassa :/ vaikka tietysti se johtuu myös omasta näytöstä. Saattas korjaantua siirtämällä banneria vähän vasemmalle? Nyt kun tuo ''with'' h menee yli tuosta yläreunan harmaasta bloggeri paneelista (sekava selitys mut..)

  ReplyDelete
 2. Ai menee? hyvä että kysyin, mun näytölle mahtuu ja jää sivuihin vielä tyhjääkin! Pitää koittaa säätää.

  ReplyDelete
 3. Onko nyt parempi? Entäs mahtuuko koko tekstikenttä niin että ei joudu lukiessa scrollaamaan? En osaa laittaa banneria niin että siinä olis tietty prosenttiosuus, joten joutuu vähän arpomaan noiden pikseleiden kanssa.

  ReplyDelete
 4. Voisitko vähän valottaa millä "tekniikalla" / miten sait tuunattua housuista tuon näköiset? Ihanan väriset sukkikset! :)

  ReplyDelete
 5. Moi anonyymi, purin kaikki pysty suuntaiset langat pois noilta repale alueilta ja jäjelle jäi nuo vaaleat. Tuo farkkukangas on siis sellainen, että poikkipäin menee vaaleat langat ja pystypäin mustat. Ensin leikkasin poikkiviiltoja saksilla ja sitten ratkojalla kiskoin lankoja niiden väliltä pois. Toivottavasti selvensi yhtään!

  ReplyDelete
 6. Siis tosi makeet housut !
  Uusi ulkoasu toimii ainakin mun näytöllä kivasti. Banneri on ainakin kivempi kun entinen. : )

  ReplyDelete
 7. Aba: Kiva että näkyy hyvin, ja kiitos!

  ReplyDelete
 8. Marianna: hienoa! Kerro ihmeessä jatkossakin jos jokin asettelu näyttää oudolta. Tuskin pysyn kovin montaa kuukautta kerrallaan samassa ulkoasussa.

  ReplyDelete
 9. Onpas houkutteleva farkkutuunaus! Minun on ollut tarkoitus koittaa jotain samantyylistä (itse aioin kyllä jotain vähän hillitympää, mutta enpä tiedä enää :D), mutta en ole vielä päättänyt mitkä farkut uhraisin. Ihana yksityiskohta tuo pilkistävä keltainen :)

  ReplyDelete
 10. Ence: Ei hillitty repiminen ja ratkominen onnistu, aina tulee mieleen että näyttäis varmaan paremmalta jos ratkon vielä vähän lisää :D Kannattaa uhrata sellaset pöksyt jotka on jo valmiiksi vähän kuluneet.

  ReplyDelete