July 21, 2010

Legos?

Hihii mitä kenkiä Balenciagan syksyn mallistossa. Muodot ovat hienoja, hieman futuristisia. Ja jotenkin tulee mieleen legopalikat. Hauska ja rohkea muotoilu puree muhun aina, vaikka ei ihan omaan tyyliin sopivaa olisikaan. Tällaisia olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan jalkaan.  En tajua ihmisiä, jotka sijoittavat monta tonnia johonkin tavallisen näköiseen laukkuun, kyllä minä mielummin ostaisin jotain joka näyttää enemmän taideteokselta kuin perusvaatteelta, jos maksaisin siitä nelinumeroisen summan.
kuvat: style.com

Tällaisia postauksia saattaa nyt tulla muutama, kun olen pitkästä aikaa innostunut selailemaan muotinäytöksiä. Scrollailkaa julmasti ohi jos ei näytökset kiinnosta! Blogi toimii hyvänä muistikirjana, tänne on niin kätevä tallentaa kivoja juttuja, joita on nähnyt.

3 comments:

  1. Minäkin ihastuin näihin, näyttävät todella tuoreilta. Tuo mintunvihreää ja puunsyykuviota yhdistelevä pari voisi jollain konstilla päätyä vaatekaappiin.

    Ajattelen merkkivaatteista ihan samalla tavalla - haluaisin sijoittaa rahani pysäyttäviin juttuihin silloin kun sijoitan ja mitään mustia peruskorkkareita en tule ikinä hankkimaan joltain Louboutinilta...

    ReplyDelete
  2. Kamicha: Nuo kyllä sopis sulle! Tykkään näistä joka kerran enemmän ja enemmän kun katselen näitä kuvia. Aluksi värimmailma tuntui hieman vaisulta, mutta nyt jo tykkään siitäkin.

    Ja kiva että joku ymmärtää pointtini :) Yleensä kun ihmiset tuntuu olevan sitä mieltä, että kalliimpien juttujen kannattaa olla mahdollisimman klassisia. Saa sitä peruskorkkaita edullisemminkin..

    ReplyDelete