July 29, 2010

Valuvat muodot

Surautin reuse juttujen välissä itselleni valmiiksi kesämekon, jonka tekemisen aloitin joskus ja sitten unohdin. Sattui olemaan sopivan väriset langat koneessa, eli riittävä tekosyy tehdä jotain muuta kuin pitäisi. Rasittavinta monen erivärisen jutun ompelussa itse asiassa on tuo jatkuva lankojen vaihtelu. Ompelukone nyt ei ole mitään, mutta saumuri! Tämä helman malli toimii varmasti kivasti myös jäykemmässä kankaassa, luultavasti teen samalla idealla jotain muutakin. Reuseen en pysty valitettavasti ideaa hyödyntämään, kun mistään vaattesta ei saa riittävän suurta kangaspalaa.

2 comments:

  1. Hieno mekko! Ja joo, lankojen vaihtaminen ON todella raivostuttavaa, miksi ei ole olemassa läpinäkyvää ompelulankaa? ( tai, onhan sitä, mutta oli muistaakseni aika tyyristä..siihen hintaan kyllä vaihtaa ne langat aika kiltisti x) )

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Sellasen läpinäkyvän langan hankkimisen voisi kyllä laittaa harkintaan. Tuleehan niille tavallisille langoillekkin hintaa, kun tarvii monia eri värejä ostaa, eikä kaikille aina ole paljoa käyttöä.

    ReplyDelete