August 02, 2010

Reblicants

Kuvasin eilen muutamia reUse tuotoksiani. Halusin kuvista jotain muuta, kuin olkkarin nurkassa kuvattuja, joten lahjoin mallin ja pääsin itse kameran taakse. Halusin tehdä suttuisen ja levinneen meikin ja päätettiin laittaa myös hiukset samalla teemalla. Kuvia löytyy myös reUse republicin facebook sivuilta.
Halusin kuviin vähän sellaista maailman lopun meininkiä. Stailauksesta tuli vahingossa saman tyyppinen, kuin Blade Runner leffassa Daryl Hannahin esittämällä  Prisillä. Ei haittaa yhtään, hieno leffa, juuri sen tyyppistä sci-fiä, joka muhun iskee.

Ps. En enää valita saumurin lankojen vaihtamisen vaikeudesta. Saumuri ilmeisesti loukkaantui ja meni rikki. Nyt olen vähän pulassa, kun olisi paljon tehtävää ja mokoma on huollossa.

11 comments:

 1. Tuo farkkubolero on ihan superhauska! Muutenkin oli niin hienoja kuvia, että arvelin lainatuiksi ensi silmäyksellä.:)

  ReplyDelete
 2. Näyttää kyllä tosi hyvältä mallistolta! Ihan mahtavaa, että jämävaatteita kierrätetään tällä tavalla. :)

  ReplyDelete
 3. Farkkubolero miellytti heti munkin silmää. Ihan mielettömän siisti.. samoin kun muutkin tekeleet ja stailaus erityisen onnistunut! : )

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia! Täytyykin seuraavaksi mennä tuonne fb-sivustolle ihailemaan niitä :)

  Mä sain joku päivä ihan hassun bisnesidean, ompelukonevuokraamon nimittäin :D Jos et saa lainasaumuria, ja huolto venyy, niin mä kyllä voinen lainata omaani( joka on tosin vähän kökkö,ja jos sen jaksaa vaan noutaa Vantaalta), kun mulla ei oo juuri nyt mitään suurempia ompeluhimoja :) ( ja laita vaikka s-postia, jos ongelma on yhä akuutti!)

  ReplyDelete
 5. Kiitos teille kivat kommentoijat :)

  Salka: Jännä tuo bisnesideasi, voisi toimia! Kiitos kovasti myös saumurin lainaustarjouksesta. Onneksi korjaaja setä tänään soitteli ja lupasi koittaa saada fiksailut tehtyä keskiviikoksi.

  ReplyDelete
 6. Mäkin luulin eka, että nää on joltain muotilehden sivuilta lainattuja. Mun lemppari on kanssa toi farkkubolero :)

  ReplyDelete
 7. Hahaa, kuvat on selkeesti parempia heti kun mä en esiinny niissä ;) Kiitos Peps!

  ReplyDelete
 8. Onpas onnistuneita asuja ja hieno stailaus ja kuvat! Rrrräyh!

  ReplyDelete
 9. Upeita upeita upeita! Oot kyllä todella lahjakas niin suunnittelijana kuin ompelijanakin. Jälki näyttää ainakin näin kuvissa tosi siistiltä ja viimeisen päälle harkitulta.

  -hanna naapurin

  ReplyDelete
 10. Kiva hanna, kiitos! Tunnistat ehkä kuvauspaikankin ;D

  ReplyDelete