October 24, 2011

Pitsihanskoja ja metallipurkkeja

Moi, olen lom öh, viettämässä itsenäisen työskentelyn viikkoa. Reissaan ympäri suomea tapaamassa perhettäni. Opiskelija hinnoilla olen tällä hetkellä jopa tyytyväinen vr:ään - junailu on sujunut aikatauluissa ja langaton verkko pelitti hyvin, ainakin sujuvammin kuin matkassa mukana oleva mokkula! Helposti matkapahoinvoivana ihmisenä en mielelläni matkustele linja-autolla pidempiä matkoja ja parina viime vuotena on ärsyttänyt, kun ei ole voinut olla tyytyväinen junalla matkusteluun, vaikka periaatteessa kulkuvälineestä tykkään. Parannus ehdotuksiakin kyllä olisi - miten olisi vaikka hesburger ja pizzeria junaan, vähän kilpailua jooko, niin ei olisi niin jäätävät hinnat. Ja ihan kunnon baari! Ja vaikka säkkituoleja ja sohvia, pääikkuna lasiin nojaten ei oo mikään kivoin mahdollinen tapa nukkua.. Kyllä sujuisi matkustelu mukavasti. 

Jostain syystä poistun vanhempieni luota aina mukanani enemmän tavaraa, kuin saapuessani. Tällä kertaa sukulaisten aarteita, joita näissä kuvissakin (3-7) näkyy.

Hi, I'm on a holiday! Or techinacally this is a independent study week, but luckily I don't have many things to do. I'm travelling around finland visiting my family. Some how every time I visit my parents I have more things when I'm leaving than when I arrived.. You can see in these pictures  (3-7)my new-old-lovely-free-vintage stuffs.

4 comments:

 1. Vr on kohdellut mua vain ja ainoastaan huonosti. Yli kympin enemmän pyytää Mikkeli-Tampere välistä nopeimmilla junilla. :O

  Mutta isopeukku syyslomailusta!

  ReplyDelete
 2. Tykkään junista, etenkin höyry-sellaisista. Mutta VR:ää boikotoin vähän periaatteesta...

  Mutta asiaan, noista käsineistä kannattaa pitää hyvä huoli, noita solmeilutekniikalla tehtyjä käsineitä kun harvoin näkee ehjänä, virkattuja useammin. Ja beautyboxikin on ihana ;D

  ReplyDelete
 3. aba: Höh, ompas vr ollu ilkee sulle :/ syyslomailut tuli tarpeeseen ja on aina ihana nähdä mm. siskoja :)

  Rhia: Mun ei auta boikotoida, kun esim. helsinkiin on juna paljon halvempi ja nopeempi kun bussi.

  Kiva tietää hanskoista, toi tekniikka ei oo mulle yhtään tuttu.

  ReplyDelete
 4. Ai juna on nykyään halvempi? Joitakin vuosia sitten bussilla tuli halvemmaksi, tosin ei kyllä nopeammaksi. Käytän nykyään lähes aina omaa autoa niin en ole perillä hinnoista.

  Periaatteessa käsineissä on sama tekniikka kuin kalaverkkojen solmimisessa. Mutta voin kuvitella että käsineen kolmiulotteiseen muotoon himpan hankalampi tehdä. En tiedä sitten että onko se solmeiltu suoraan käden päälle vai miten on saatu tuo muoto ja tasaiset solmuvälit. Mutta tosiaan, en ole kovin moneen solmimalla tehtyyn käsineeseen törmännyt. Virkattuja sen sijaan löytyy kohtalaisen useinkin.

  ReplyDelete