October 11, 2011

These days

Kauniit syyspäivät ovat niin ihania, miksi niitä on niin vähän? Laskeskelin, että viikossa on kiva ilma ehkä kahtena päivänä. Sellanen kolme - neljä olis jo jees, niin että voisi oikeasti tykätä syksystä!

I love beautiful autumn days, but there isn't enough of them. Here in finland it's always raining in this time of a year. It would be nice to have three to four nice days in a week but there is only like two.
Viime viikot, ja päivät ovat olleet yhtä aikaa tasaisia ja levottomia, tai ehkä se olen vain minä. Koulua ja vapaa-aikaa. Arkea ja juhlaa sopivasti sekaisin. En ole jaksanut kuvata asujani pitkään aikaan, joka hieman ärsyttää. Lauantainakin olisi ollut mahdollisuus kaapelitehtaalla kuvauttaa lookkinsa, mutta ei ollut niin kuvauksellinen olo, että olisin jaksanut. Oh well, kaikki on vähän kausittaista. Mutta nyt mulla iskee taas ompeluinnostus, sain sunnuntai-iltana loistavan hame idean, jota aion ruveta työstämään jo tänään!

Quite random photos. Those fashion show pictures are fromThe Voice fashion week. I've been too lazy when it comes to outfit pics, but I can't help it cause my interests are so varying. i haven't been feling very photogenic resently. Right now I'm feeling exited about sewing. At sunday night I got a great idea about a skirt and I'm starting the execution tonight! 

Ps. nyt inspiroi Moonsorrow. Se on niin syksy musiikkia. esim. tämä:
Ps. now inspiring - Moonsorrow. It's so autumn music. Like this (and yes, I warn you, it's quite wierd):
http://youtu.be/0Xcuifoxtbo

1 comment:

  1. No ikävää ilmaa on ihan varmaan juurikin meidän kiusaksi. Miun vakioskenaario on se, että töistä lähtiessä aurinko paistelee kivasti, pikkusen lehdet leijailee puista ja muutenkin on oikein nätti sää. Ehdin kotiin, vaihtaa vaatteet ja laittaa koiralle hihnan kaulaan kun tulee jo kaatamalla vettä ja puut on vaakatasossa... Se siitä kameran mukaan ottamisesta tai muutenvaan syyspäivästä nauttimisesta... :D

    ReplyDelete