November 10, 2011

Lilac, white and patent leather

Tällä viikolla olen puurtanut lähes joka ilta myöhään yöhön koulujuttujen parissa. Ja silti ne ei meinaa loppua millään. Ei riitä pelkkä tunneilla istuminen opintopisteiden saantiin: kaikkiin kursseihin kuuluu järjestään etätehtäviä/ ryhmätöitä, joiden suorittaminen hyväksytysti on välttämätöntä. Tänään seikkailin osakkeiden, osinkojen ja excelin ihanassa maailmassa tuntikausia, joten nyt on jo paikallaan kirjoittaa hieman vaatteista.
Osalle lukioista on varmaan jo selvinnyt, että olen fiilispukeutuja (ja, no fiiliseläjä ylipäänsä). Paitsi että tyyliini vaihtelee aina ketjukasoista tyttömäisiin hameisiin, se tarkoittaa kohdallani, että pukeutumiseeni panostaminen on hyvin vaihtelevaa. Minulla on usein -ei voisi vähempää kiinnostaa oma habitukseni- päiviä, jolloin kiskon ensimmäisiä puhtaita helppoja vaatteita päälleni, ja sitten minulla on päiviä, jolloin puhkun intoa panostaa asuuni.Tässä eräs sellainen päivä, kun teki mieli vähän panostaa, mutta ei ollut kovin paljoa harkinta aikaa, joten valitsin jotain melko tuttua. Tavallisuudesta poikkeavaa oli ehkä nuo River Islandin kiiltonahkakengät, joita kovin usein käytä arkena.


This week I've been mostly doing school stuff. You may have noticed that my style varies quite much. Sometimes I just don't care so much how do I look and somedays I really enjoy thinking my look and outfit. Here is outfit from one day, when I spend few minutes thinking what I would like to wear instead of wearing firsts comfortable clothes I could found. Heels are from River Island. I don't wear them so often in weekdays so they felt a bit special.

2 comments:

  1. Toimii :) Liila, valkoinen ja lakeri. Itse asiassa toi liila ja lakeri vois olla aika hyvä myös miesten herraskengissä. Hyvä inspiraatio!

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla :) Pystyn myös kuvittelemaan lilaa ja mustaa yhdistelevät miesten kengät, voisi olla aika hienot!

    ReplyDelete