February 04, 2012

Hametyttö ja -25 C

skirt and woolen leggins/ h&m, belt/ 2nd hand,  shirt/ 2nd hand, self customized

Hameessakin tarkenee parinkymmenen asteen pakkasilla, kun laittaa sukkahousuvillahousu -kombon alle.  Mä olen viime päivänä pukenut niin paljon vaatteita kerroksittain päälleni, että en ole palellut ollenkaan, vaikka useampia kilometrejä on tullut tarvottua tuolla siperiassa. Korkeavyötäröiset hameet ovat usein tosi lyhyitä, mutta tämä 'paper bag' -vyötäröinen aleista kympillä löytynyt yksilö ei ole mini edes minulle.Tässä paita hame yhdeistelmässä olen ollut pariin otteeseen viikon aikana, ja tykkään asusta tavallaan kovasti, mutta tavallaan se tuntuu vieraalta. Hieman vaikea selittää, mutta sellainen tunne, että ei ehkä ihan näytä itseltään.

Ps. Jos paidan kuosi näyttää tutulta, niin tuo on tuunattu sellasesta aluskerrastosta.

5 comments:

 1. Hmmm.. musta rupee pikkuhiljaa tuntumaan avaruusoliolta, kun kaikki kerrospukeutuu... Onhan tuolla kylmä mut mulla on aina hame ja legginssit (okei thermolegginssit) :-D Kai mulla on jalat norsunnahkaa... Ja ihana hame !

  ReplyDelete
 2. Mistä oot thermoleggarit hankkinu ja näyttääks ne siis ihan tavallisilta? Mä oon nyt kyllä niin tottunu tohon pakkaseen, että koko ajan tarkenee vähemmillä vaatteilla, ei edes naama jäädy samalla tapaa kun ekoina päivinä. Ja kiitti :)

  ReplyDelete
 3. Hih, mä tunnistin paidan kuosin, mutta hieno on lopputulos! Itsekin olen ihan pokkana käyttänyt alusvaatepaitaa ihan normi paitana, se oli sellainen tyttöjen punainen, jossa oli mustai kapeita raitoja :)

  Ja pakkanen on vain asennekysymys, siis sen asenteen suhteen, mitä ylleen laittaa :)

  ReplyDelete
 4. Thermoleggarit löytyvät ihan seppälästä, tai ainakii ite löysin ja joo ihan normaaleilta mustilta näyttäävät, ekan pesun jälkeen kiilto vaan katos ja kovassa käytössä vähän nukkaantuuvat, mut aikalailla huomaamattomasti. Mutta suosittelen!

  ReplyDelete
 5. Salka: hämärä mielikuva että oon varmaan nähny sellasenkin aluspaidan joskus. Alusvaatteet on kyllä niin hyvää matskua, että vois käyttää enenmmänkin :)

  LucyLust: pitääpä tutustua jos tulee joskus vastaan :)

  ReplyDelete