February 01, 2012

Paluu todellisuuteen

Hetkeen on ihan turha ajatella vielä edellisen postauksen kaltaisia herkkukenkiä. Saappaita on jaksettava vielä aika kauan. Muualta, kuin suomesta blogiani seuraaville lukijoille voin kertoa, että täällä on tällä hetkellä talvi kovimmillaan: lunta hillittömät määrät ja pakkasta niin paljon, että silmätkin meinaa jäätyä. Aamulla näin tytön ilman minkääanlaista päähinettä ja ei voi kun ihmetellä, että  miksi! Itse näytän mielummin kävelevältä makuupussilta, kuin palelen, joten sen tapaista turhamaisuutta en voi tajuta ollenkaan. Ekassa kuvassa syksyllä tehty kirppislöytö: suomalaiset lämminvuoriset nahkasaappaat. Käytänööliset ja kauniit, plussaa varren yksityiskohdasta.

Valkoinen pipo on äidin tekemä ja huivi se itse tehty sininen.

In the last post I already was dreaming of awesome heels for spring, but in the matter of fact here in Finland now it's the coldest winter. I'm wearing tons of clothes and comfortable shoes. White beanie is made by my mom. Those leather boots in the first picture I found from fleamarket, they are vintage, made in Finland.

4 comments:

 1. Minä näin tänään täällä tyttösen, jolla näytti olevan sortsimittaiset legginsit ja niitten alla ihonväriset sukkahousut. Toivon että näin väärin, ja että se sukkahousuosa olisikin ollut beiget kengät...

  HS

  ReplyDelete
 2. Hyrrr. Toivotaan että ne oli beiget overkneesaappaat :D

  ReplyDelete
 3. Mä en onnekseni ole nähnyt ketään kovin kevyissä vaatteissa. Itsehän en tarkene nykyään kovinkaan usein ilman hattua, sitä teettää se nuorempana puolialasti (yhtään en liioittele ;) kekkulointi talvipakkasilla.
  Mä luulin että oot ite askarrellu noi koristeet noihin ekoihin saappaisiin.

  Asiasta viidenteen, noi edellisen postauksen siniset mokkakengät, mulla oli aikalailla identtiset siniset mokkakengät joskus kultaisella 90-luvulla :D Tiedätkös, mua harmittaa useinkin että en ole aikaisemmin tajunnut alkaa kuvaamaan asujani. 90-luvulla ois ollu semmosia helmiä että oksat pois :D

  ReplyDelete
 4. Rhia: Tollanen koristus oliskin melko helppo tehdä! Ei ehkä kenkään kun sitä ei oikeen saa koneen sisään, mutta vaikka hameeseen :)

  Aika cool jos sulla on tollaset kengät ollu! Harmi tosiaan, että asukvia ei kaikista hienouksista ole, mutta olis ollu vähän haastavaa kyllä asukuvaus ennen digiaikaa, mutta nyt onneksi kertyy ihan hyvät arkistot joita voi myöhemmin katsella ja muistella mitä on päälleen pukenut.

  ReplyDelete