August 22, 2012

Slim Pickens Does The Right Thing And Rides The Bomb To Hell

Siellä on syksy! Ja kylmä! Eilen aamulla (tai toissapäivänä, vuorokausi kerkesi vaihtua tätä rustatessa) paistoi aurinko ja lähdin liikenteeseen shortseissa. Virhe! Kun iltapäivälä palasin kotiin ja vaihdoin asua iltaa varten oli pakko myöntää, että paljassääri-ilmat on nyt ohi ja sukkahousukausi avattava. Ja tänään tuntui jo siltä, että on hanskat kaivettava esiin.

It's fall now. Yesterday sun was shining and wore just shorts and it was so cold! When I dressed up again in the afternoon I had to admid, that now the season of pantyhoses starts.
I dyed my hair again, it's not as black as it seems in the picture, it's middle brown now, because the lightbrown color faded too quickly
pastel green nailpolish/ h&m, dress/ vero moda, tights/ lindex, shoes/ vagabond, ring/ luchae, earrings/ glitter
Ja otsikosta pari sanaa. Niinhän siinä kävi, että kun ensin vastustin uutta Offspringiä periaatteella, että kyllä se oli hyvä 15-vuotta siiten hyvä, ja nykyinnen on p**kaa, niin nyt on kelkka käännettävä, kun olen viikon verran popittanut Days go by -levyä joka päivä. Olenko muuten maapallon viimeinen henkilö, joka tajusi, että youtubenkin kautta voi kuunnella kokonaisia levyjä? Spotifykin toki löytyy, mutta ei premium, niin kulutan aikani jatkuvasti loppuun.

And about the title of this post: I'm totally in love with Offsprings's new album Days go by. Nothing beats old Offspring, but still..

No comments:

Post a Comment