August 19, 2012

Valkoinen bikeri

Loppukesässä ja no, suomen kesässä ylipäänsä kivointa pukeutumisessa on erikausien vaatteiden yhdistely. Ei ole niin kuuma, että pelkkä kesämekko tai toppi ja shortsit -asu riittäisi ympäri vuorokauden. Tässä parina päivänä käytössä ollut periaate: shortseilla menossa ja nahkatakki mukana. Vielä on ollut niin lämmin, ettei sukkahousuja tarvitse, ja vaikka tykkäänkin kyseisistä vaatekappaleista kovasti, niin niitä saa käyttää seuraavat yhdeksän kuukautta ihan riittämiin, joten paljailla reisillä mennään niin kauan kun tarkenee. Takki on suunnitelmani pohjalta tehty Kaos designin teettämä mallikappale. Takkihan ei valitettavasti koskaan päätynyt myyntiin asti, mikä harmitti minua aika paljon. Kuitenkin, minulla on näitä  valkoinen ja punainen, ja vaikka punainen oli suunnitelmissani se tärkein, on tämä vaalea ollut toistaiseksi enemmän käytössä. Väritön takki tuntuu rauhoittavan kivasti minun joskus vähän levottomiakin asujani.

Bloggaaja pahoittelee kuvan laatua ja lupaa hankkia paremman kameran heti kun löytää töitä! Kuvanlaatua myös heikentää  ikävästi se seikka, että kun itse on yhtä aikaa sekä kameran etu- että takapuolella, niin tarkennus jää melkoisen kehnoksi.

It's so warm that it's no need to wear pantyhoses yet, but the evenings are getting colder, so I've been already wearing a leather jacket. And I'm sorry about the picture quality, it's hard to get the adjustments right when you are at the same time behind and infront of the camera.

rings/ kalevala and luchae, top/ gt, shorts/ 2nd hand + diy, jacket/ my own design, prototype made by Kaos design.

No comments:

Post a Comment