November 18, 2012

Friday 18-22

Perjantaina liimasin tekoripset silmiin, pakkasin hopeakorot laukkuun ja tein visiitin helsinkiin juhlistamaan Indiedays Inspiration konseptia.

Oli aika hämmentävää kun paikalla oli niin paljon tutunnäköisiä ihmisiä, että meni aina jonkin aikaa tajuta tunteeko jonkun oikeasti vai oliko kyseessä joku bloggaaja tai julkkis. Sujuvasti sitten moikkailin niitä joita en tunne ja olin ehkä moikkaamatta niitä jotka tunsin.

Asukuvaa tulee sitten kun partyn viralliset kuvat julkaistaan, mutta tässä vähän fiiliskuvia minun ja avecini Vikin kameroista.
Sanoin toimittajille, että mulla on päällä vaan kaapista löydettyjä vanhoja vaatteita, mutta itse asiassa tuo sormus oli uusi. 
Olisi ollut kiva ommella tuonne joku uusi mekko, mutta koska koulussa on ollut kiirettä asu syntyi siitä, mitä mulla jo oli.
Virallinen puhe osuus.
Runoilija Miki Liukkonen
Fuse lavalla
Jouluvalot helsingin keskustassa. 

Hieno tapahtuma oli kyllä kaikin puolin: Ravintola Adams oli tunnelmallinen, cocktail palat oli herkullisia (mitähän se juusto oli? ihan tajuttoman hyvää!) , juhlakansa super tyylikkäänä ja esiintyjä sopii tilaisuuteen hyvin. Kiitokset vaan Indiedaysille.

Niin ja jos Inspiration ei ole teille vielä tuttu, niin klikkailkaapa itsenne osoitteeseen http://www.indiedays.com/

Had fun yesterday at Indiedays Inspiration party.

No comments:

Post a Comment