November 22, 2012

Kodin metsästystä

Minulla on tuhoton mielihalu päästä pakkaamaan maallinen omaisuuteni laatikoihin ja siirtää ne toiseen osoitteeseen. Hankkiutua kaikesta turhasta eroon. Ja päästä sitten sisustamaan: etsiä kirpputorilta joku uusi huonekalu ja miettiä minkäväriset verhot asuntoon sopisi.

Tähän asuntoon muuttaminen oli hätäratkaisu kun piti vaan muuttaa jonnekin. Tykkäsin tästä aluksi kovasti, koska tämä on ensimmäinen ihan oma (vuokra) kämppä, jossa olen asunut yksin. Mutta nyt tummuneet tapetit, keittiön kalusto, maailman rumimmat muovimatot ja kovaa ääntä pitävä jääkaappi ovat saaneet mittani täyteen. Pohjaratkaisukin on tyhmä, kun neliöitä olisi mutta keittokomerossa ei mahdu edes sämpylöitä tekemään. Tällä hinnalla kyllä saisi kivemmankin asunnon tai edes keskustasta.

Nyt kyttäilen vapaita kämppiä silmät kiiluen ja toivon että haavin tarttuu joku kiva pikkusoppi, jossa voisin viihtyä.

I have a sudden urge to move. I'm so tired of my ugly floor and walls. I'm hoping to find a nice place where I could move with all my nice stuff.

5 comments:

 1. Pohjaratkaisulla on kyllä tosi iso merkitys toimivuuden kannalta, ja hukkaneliöt harmittaa. Onnea uuden kodin metsästykseen! :)

  Ps. aivan mahtava säilytysratkaisu noi vanhat matkalaukut, itsekin kärkyn samanlaisia joka kirpparireissulla. Harmi vaan että myös kirpparimyyjät tiedostavat nykyään niiden "trendikkyyden", räjähtämispisteessä olevista likaisista laukuista pyydetään joskus ihan tähtitieteellisiä summia...

  ReplyDelete
 2. Hihi mä niin kuvittelen sut muuttamaan matkalaukut käsissä ja torso kainalossa :DD

  Mä haluaisin kanssa eroon kaikesta turhasta tilpehööristä, mutta oon materialistihamsteri enkä osaa :/ Pitää varmaan ilmottautua sellaseen himohamstraajat-ohjelmaa, tulisivat laittamaan muijan ruotuun.

  ReplyDelete
 3. Muuttohimoja tai oikeastaan pakon sanelemia haluja on täälläkin. Miksi asuntojakin katsellessa sun pitää olla vähintään missiehdokas ja akateemisesti älykäs. :<

  ReplyDelete
 4. Enne: Yep. Tässä on keittokomero, jossa ei mahdu tekemään mitään. Prempi olisi ilman väliseinää... Mä oon maksanut kaikista noista laukuista alle vitosen kappale, kannattaa kurkkia kierrätyskeskuksista, jos sellaisia eteen osuu.

  Ence: Se olis hyvä muutto... muut vois kantaa loput kamat :D On kävelly toi torso kainalossa kirpparilta kotiin, ja myös nuo laukut kädessä :)

  Muuta niin pieneen kämppään, et sinne ei mahdu mitään ylimäärästä? Sit kun muuttaa isompaan on taivaassa kun on niin paljon tilaa ja vähän kamaa :)

  aba: Yep! ja suostuva kaikkeen. Sit aina käy niin, että joutuu maksaamaan yhden kuun vuokraa kahteen paikkaan :( Täällä raivoistuttvinta on kämppien huono kunto ja silti pyydetään samaa hintaa kun paremmista :/

  ReplyDelete
 5. No juu, oonkin jollain tavalla kateellinen kavereille joilla on pieni yksiö eikä miljoonaa kissaa sotkemassa. Toisaalta tykkään mun isosta kämpästä, missä on turvallisen sekaista ja kissoilla tilaa temmeltää. Ristiriita.. Ja valintojen maailma :D

  ReplyDelete