October 20, 2010

Kassillinen aarteita

Mulla oli alkuviikosta paras kirppispäivä iäisyyteen. Löysin miljoona (eli neljä) kivaa juttua, tai ainakin sellaista, joista tulee kivoja, kun niille näyttää vähän saksia ja ompelukonetta.
Tässä kaksi vähiten muokkausta kaipaavaa vaatetta. Hinnat olivat jotain neljän - viiden euron luokkaa. Ryppyisenä hengarissa roikkuminen ei tee niille oikein oikeutta, mutta räpsin kuvat samantien kun kerta muistin. Harmi ettei kummassakaan ole mitään lappuja jäljellä, vaan kaikki on ratkottu irti. Olisi kiva tietää mistä nämä ovat peräisin. Tykkään hirveästi noista pitsiyksityiskohdista, takin kauluksen mallista ja napeista. En olisi ehkä ostanut tuota mekkoa, ellei se olisi ollut selvästi samaa settiä takin kanssa, mutta pienellä säädöllä siitäkin tulee varmasti kiva. En aio käyttää näitä yhdessä, mutta silti olisi tuntunut hölmöltä jättää mekko ostamatta.


Muista löydöistäni myöhemmin, kunhan saan saksittua niitä vähän uuteen kuosiin.

3 comments:

 1. Todella ihania nuo pitsiyksityiskohdat. Tulee aina niin hyvä mieli, kun joku löytää ihania juttuja kirppikseltä.

  ReplyDelete
 2. Mikä ihana mekko! ja millä hinnalla! mulla on vähän vastaavanlainen mekko(pitsiyksityiskohdat puuttuu, mutta leikkaus on erittäin samankaltainen , ja rusettiyksityiskohta on samassa kohdassa myös) mummon peruja - suoraan 50-luvulta, takkikin kyllä näyttäisi erehdyttävästi olevan samaa ikäluokkaa tyyliltään, mutta toisaalta se voi ihan yhtä hyvin olla ysäriä.

  ReplyDelete
 3. Juskan: Minuakin ilhaduttaa kun muut löytää kivoja juttuja :)

  iviivi: Oi vitsi, olispas kiva jos nämä olisi 50-luvulta! No kivoja ovat vaikka olisivat ysäriäkin.

  ReplyDelete