October 27, 2010

Strategisia mittoja

Alasti sit -blogi sai minut uteliaaksi omien vaatevarastojeni suhteen. Päätin aloittaa laskemisen, mitä sitä oikein omista kaapeista löytyy. Energiaa ei riittänyt vielä koko vaatekaapin inventarioon, joten aloitin helpoimmista. Tässä tuloksia:

laukkuja 16 (whaaat? arvelin että ehkä kymmenen, koska olen viimeisen vuoden aikana myynyt kirpparilla vaikka kuinka monta)
saappaita 9 (useimmat löydetty kirpparilta edullisesti. Käytän ehkä kolmia, mutta en raaski näistä luopua, kun ovat hyvää suomalaista laatua)
nilkkureita/kävelykenkiä 6 (kaikki käytössä, hyvä minä)
takkeja/jakkuja 7 (liian vähän)
farkkuja 7
trikoisia legginsejä 7
shortseja 5
muita housuja 4

Jatkoa seuraa, jossain vaiheessa. Olen kovin utelias tietämään, monta mekkoa kaapissani lymyilee, minulla kun on sellainen tunne, että niitä on ihan liian vähän..

En ota näihin laskelmiin mukaan 'tunnearvo' vaatteita, sellaisia, jotka säilytän vaikka en todennäköisesti tule koskaan enää niitä käyttämään. Näitä vaatteita olen antanut itselleni luvan säilyttää matkalaukullisen verran.

4 comments:

 1. olisi pitänyt jättää itsellekin varaa tunnearvovaatteille! vitsit. ehkä piilotan ne kaapin perille enkä kerro vaan kellekään omistavani mitään sellaista.

  ReplyDelete
 2. Mun mielestä sun ei tarvii laskee niitä, pistät vaan johonkin erilliseen laatikkoon :)

  ReplyDelete
 3. Mä en kyllä uskaltais ehkä lähteä tohon laskuhommaan, vois ruveta ahistaa enemmän. Laskin joskus, että mulla oli yli 50 mekkoa ja sukkahousuja 70. Mutta mun puolustus on se, että mä en melkein koskaan heitä mitään pois, ees risasia ja rumia, eli noita on kerääntynyt yli kymmenen vuoden ajalta.

  ReplyDelete
 4. Mun sukkahousu määrä on varmaan kanssa jotain ihan järkyttävää. Niitä kun ei koskaan myy tai lahjoita mihinkään.. mutta sukkahousut ei onneks oo mitään kovin tilaa vieviä :) Mua ahistaa jos mulla on turhia juttuja, haluun, että tiedän tarkalleen mitä kaikkee mun missäkin laatikossa ja kaapissa on, siksi myyn ja lahjoitan tavaraa aika ahkerasti eteenpäin joka vuosi.

  ReplyDelete