October 11, 2010

rewind and play it again

Hei kaikki kivat tietokonenerot. Olisikohan kellään tietoa, että onko bloggerissa mahdollista piilottaa tekstejä poistamatta niitä? Haluaisin tyhjentää blogia, mutta en hävittää luomiani bloggauksia kokonaan pois. Toivoin että tuolla 'muokkaa tekstejä' osiossa olisi ollut joku näytä/piilota raksi ruutuun, mutta eipä ollut.
(kuvassa vielä yksi viimeaikainen markerluonnos)

ps. hämmäntävä fakta: blogissani on viimeaikoina vieraillut paljon kävijöitä mm. etelä-afrikasta, onkohan siellä paljon suomenkielistä väestöä, vai jaksaako tätä joku selailla, vaikka ei tekstistä mitään ymmärtäisi (?) Välillä pelkään, että blogiani linkitetään joillain hämärillä sivustoilla, mutta toistaiseksi analytics ei ole paljastanut, että esimerksi varvasfetissi foorumeilta käytäisiin kuviani tiirailemassa.

7 comments:

 1. Mä olen miettinyt tuota ihan samaa, eli siis että saiskohan tekstejä piilotettua poistamatta kuitenkaan... Toistaseks en ole itse ainakaan selvittänyt kyseisestä ongelmaa. :D Luulisin kyllä että jos tuollainen mahdollisuus olisi niin sen kyllä löytäisi aika helposti... :s

  ReplyDelete
 2. Mene postaukseen, kuten menisit tekstiä ja tallenna postaus luonnoksena. Pitäisi poistua julkaistujen puolelta, mutta olla tekstiluettelossa "luonnos"-tilassa. Toivottavasti toimii :)

  ReplyDelete
 3. Siis: Mene postaukseen, kuten menisit muokkaamaan tekstiä ja tallenna postaus luonnoksena. Tähän aikaan illasta jää jo sanoja pois :)

  ReplyDelete
 4. Juu, sua jo neuvottiinkin, eli tallenna se vaan luonnoksena niin pysyy tallessa mutta ei tule julkaistuna:)

  ReplyDelete
 5. Kiitooos Aimo ja Mirette, juuri tätä kaipasin! Seamrog, nyt sait sinäkin vastauksen!

  ReplyDelete
 6. Toi Etelä-Afrikka-juttu onkin jännä. Mulle nimittäin tulee satunnaisesti kävijöitä Afrikasta myös. Seurailin sitten linkkiä lähteelle ja selvisi että jossakin nettisivuilla joka liittyy jollakin tavalla Kongoon (etupäässä jotain valokuvia) on linkki mun sivuille. Enkä oikein ymmärrä että miksi. Ehkä se on joku lista spämmättävistä blogeista ;D

  ReplyDelete
 7. Rhia: Joo aika erikoista. Ehkä ne käy ihailemassa sun valokuvia :)

  ReplyDelete