December 12, 2010

Hiuksia

Marc Jacobs
 Alexander McQueen
John Galliano
Jean Paul Gaultier

Kuvat kevää 2011 rtw mallistoista: www.style.com

Nuo McQueenin punokset on kyllä jotain ihan mieletöntä. Gaultierin androgyynit takatukat kauhistutti ensin, mutta vähän ajan päästä rupesivat viehättämään. En tosin itselleni haluaisi, olen vakaasti päättänyt kasvattaa omat kutrini pitkiksi. Ehkä jo ensi kesänä saan taiottua päähäni valtavan kiharapilven.

5 comments:

 1. tosi upeet noi punotut hiukset! vitsi, pitäsköhän itekin kokeilla jolleki malleista..

  ReplyDelete
 2. Ehdottomasti jos vain aikaa ja tukkaa riittää. Ilmottaudun myös vapaaehtoiseksi avustajaksi :)

  ReplyDelete
 3. Oi, nyt alkoi ehkä vähän harmittaan, että oma kuontalo on näin lyhyt, kun näin nuo Marcin hiusstylet..mutta sulle varmaan saisi loihdittua tuollaisen ihanan kiharapilven helposti :) Toisaalta sain ideaa hiusten laittamiseen tuosta Gallianon lainekampauksesta, vielä jos vain sellaisia osaisi laittaa!

  ReplyDelete
 4. Nuo punokset on kyllä jotain aivan upeaa! tietysti mielyttää myös nuo valtavat hattarahiukset! Mutta jostain syystä silti silmä kääntyy ensimmäisenä näihin vaateluomuksiin :) tässä tapauksessa erityisesti McQueen ja Galliano.

  ReplyDelete
 5. nora: vaatteet oli myös osasyy näiden kuvien valintaan. Tuossa McQueenin mallistossa oli myös ihan mielettömiä kenkiä, kannattaa kurkata!

  Salka: Kiharat saa, mutta ne lyhentää mun hiusten mitan lähes polkkaan, niin ei oo ihan sama fiilis :/ Laineet tosiaan saa lyhyempäänkin tukkaan, pitäisi itsekkin kokeilla!

  ReplyDelete