December 27, 2010

2010

Kuluneen vuoden aikana olen usein kiskonut päälleni yksinkertaisia, helposti yhdisteltäviä vaatteita ja yhdistänyt asuihin kiilakorkoja, värikkäitä sukkahousuja, kaulakoruja ja aurinkolaseja. Aiempiin vuosiin  verrattuna pukeutumiskriisejä on ollut poikkeuksellisen vähän, jonka epäilen johtuvan siitä, että minulla on vihdoinkin riittävästi perusvaatteita, kuten yksivärisiä t-paitoja. Toivoisin, että ensi vuonna tyylini olisi kokeilevampi, viime aikoina kun olen usein turvautunut niihin kaikkein helpoimpiin vaihtoehtoihin. Vaatekaappini kaipaisi muutaman 'show stopperin' ja näistäkin vaatteista, joita omistan saisi varmasti koottua paljon persoonallisempiakin asuja. Ilokseni voin huomata, että makuni ei ole muuttunut radikaalisti vuoden aikana ja vanhat rakkaat vaatteet tuntuvat edelleen hienoilta.

6 comments:

 1. Sä oot ihan supercoolin ja tyylikkään näkönen!

  ReplyDelete
 2. Voi teitä, oon ihan hämmentyny ja otettu! Kiitän :)

  ReplyDelete
 3. Neiti_paperinukke/VilmaDecember 29, 2010 at 10:19 AM

  Wau mitä asuja, tykkään! Mahtava tyyli ja lyyli :) Sulta ei kyllä näe huteja täällä, kuten siis mielestäni välillä ihan tyylikkäilläkin bloggaajilla näkee.
  Ja kyllä sulle sopii niin hyvin nuo multa hankitut kaivonkansi-sukkikset (tai legginsit nykyisin vissiin). Tykkään ihan kympillä sun taidosta yhdistellä kuvio sukkiksia ja legginseitä kokonaisuuksissasi :)

  ReplyDelete
 4. Yhdyn ensimmäiseen kommentoijaan: aivan ihana tyyli! Kauniita vaatteita, kekseliäitä yhdistelmiä, yksinkertaista mutta samalla yksityiskohtaista, tyylikästä. Noh, sanat eivät riitä. Tuo kuvakollaasin alkupäässä oleva rannekoru on aivan kymppi!

  ReplyDelete
 5. Vilma: Kiitos kiitos :) On mullakin kyllä huti päiviä, mutta en ota sillon kuvia :D

  Katri: Kiitos kovasti!

  ReplyDelete