January 19, 2011

Girly things

Olen innostunut kiharoista ja punaisista huulista. Laiskana kosmetiikan testaajana, kysynkin jos teillä olisi vinkata huulipunaa superrohtuville huulille. Ei saa kuivattaa, mutta pitäisi silti pysyä. Tuo maybelinen mango diamonds on ihan täydellisen värinen ja tuntuinen, mutta pysyvyys on surkea.  Etsinnän alla olisi myös jokin helppokäyttöinen vehje laineiden ja kiharoiden tekoon puolipitkille hiuksille. Paplareilla saa ihan kivaa jälkeä, mutta niiden käyttö ei ole ihan arkiaamuihin sopivaa puuhaa ja rullat päässä en halua nukkua. 

Meikkaus intoni , joka on ollut jonkin aikaa kadoksissa, on ilmeisesti palaamassa ja tekee mieli laittaa naamaan muutakin kuin meikkivoidetta ja ripsiväriä. Nuorempana käytin lähes päivittäin kirkkaan värisiä luomivärejä, mutta pikkuhiljaa se vain jäi. Luulen, että värien käyttö väheni, kun siirryin vaaleampaan hiusväriin. Olin vuosikausia mustahiuksinen ja kieltämättä dramaattisen mustiin hiuksiin värikäs meikki sopikin paremmin kuin tällaisiin  luonnollisen ruskeisiin. Nyt elättelen toivoa, että minusta tulisi sellainen leidi, jonka huulissa on aina vähän väriä.

4 comments:

 1. Itse tykkään eniten MAC:in punista - hinta-laatusuhde on hyvä. Punat ovat pigmenttisiä ja pysyviä. Koostumuksia on useita - kiiltävämmät (Cremesheen, Amplified Creme, Satin ja Lustre) toimivat minusta hyvin kuivemmillakin huulilla. Ja värejä riittää!

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa lupaavalta, täytyy testata, kiitos vinkistä :)

  ReplyDelete
 3. http://www.pixmania.com/fi/fi/7820345/art/remington/suoristinrauta-kiharrin-s.html toi oli se rauta, minkä tilasin. Vaikuttaa ainakin hyvältä, mut toisaalta en oo mikään hirveen kokenut suoristusrautojen tuntija. En tiedä, että miten tolla onnistuu laineiden tekeminen, mutta kiharoiden tekeminen vaikuttais ainaki olevan suht helppoa, kunhan vaan oppii oikeen taktiikan. Kyllä toi on ainakin parempi kuin se halpis, mikä mulla oli aiemmin. Sillä kesti ikuisuus saada päähän kiharoita, eikä ne sitte pysyny ku vähän aikaa.

  ReplyDelete
 4. Hmm. pitää varmaan katsoa jotain opas videoita juutuubista, en oo ikinä koittanu tehdä suoristusraudalla kiharoita. Tai sitten ostan ekan sellasen peruspyöreen vehkeen joka tulee vastaan. Kiitos merkkivinkistä!

  ReplyDelete