January 24, 2011

Olen varsin herkkä vaikutteille

Katsoin vähän aikaa sitten Korealaisen elokuvan Sympathy for Lady vengeance ja halusin heti laittaa punaista luomiväriä. En malttanut odottaa mitään erikoistilannetta, vaan maalasin naamani ihan tavallisena maanantaina ja ihme kyllä tunsin oloni varsin luonnolliseksi.

ps. Suosittelen leffaa, ja myös trilogian kahta muuta osaa: Old boy ja Sympathy for mr. Vengeance. Vaikka kyseessä on trilogia, leffat eivät liity toisiinsa ja ne voi katsoa missä järjestyksessä haluaa.

6 comments:

 1. Punainen luomiväri on kyllä ihanaa, mutta valitettavasti mulla on tällaset tihrusilmät niin se näyttää siltä että oon itkenyt kolme päivää putkeen. Testattu on :/

  Mutta sulla se näyttää kyllä tosi hyvältä! On aina kivaa, kun ihmiset lähtee arkenakin vähän revittelemään meikeissä :)

  Ja pitääpi laittaa toi leffa katselulistaan. Oldboysta tykkäsin ainakin tosi paljon.

  ReplyDelete
 2. Kiitos!

  Oon minäkin onnistunut meikkaamaan itseni itkeneen näköiseksi monta kertaa :D Tässä vältin efektin ehkä sillä, että väri on vähän luonnoton ja lätkin sitä niin paljon.

  ReplyDelete
 3. Näyttää tosi hienolta! Itsekin tykkään punaisesta luomiväristä mutta mulla pitää silloin olla vahvasti muutakin meikkiä.

  ReplyDelete
 4. Kiitos! Muistelen, että oon tainnu joskus sulla nähdäkin punaista meikkiä :)

  ReplyDelete
 5. Saat punasen luomivärin näyttää hyvältä. Mä käytin sitä teininä yhdistettynä valkoseks puuteroituun naamaan ja paksuihin silmärajauksiin. Ei kovin fiinin näköstä. Pitäisköhän munki saada vaikutteita susta ja kaivaa se vanha luomiväri jostain esille! Jos vaik nyt laittais sitä vähän hillitymmin kuin silloin joskus. Hmm...

  ReplyDelete
 6. Peps, Kannattaa kokeilla ilman sitä paksua rajausta !

  ReplyDelete