March 30, 2012

No, I haven't been in jail and no, I don't listen japanese pop

Ulkonäön perusteella voi päätellä ihmisistä aika paljon, mutta varmaan yhtä paljon syntyy harhaanjohtavia käsityksiä. Musta on luultu mm. seuraavaa:
- kuuntelen japanilaista poppia
- kuuntelen kirkonpolttomusiikkia
- kuuntelen Elvistä
- olen malli
- olen saatanan palvoja
- olen hoitoalalla
- olin jossain bileissä edellisenä iltana, jossa tavattiin, etkö muista?
- tykkään amerikanraudoista
- olen varmaan ollut linnassa, kun mulla on niin paljon tatskoja

Ja mitenköhän paljon on muita sellaisia hassuja käsityksiä, joita ei ole ääneen sanottu? Pitäisi itsekkin muistaa, ettei tee ihmisistä liian nopeita johtopäätöksiä. Onko kenestäkään muusta oletettu sellasta, mikä huvittaa vielä pitkän ajankin päästä?


Ps. Anonyymin mielestä mun hienot kengät näyttää rumilta kiiltolakatuilta veneiltä. Ihan osuva mielikuva, mutta sillä erotuksella, että mun mielestä nää on kauniit. Muodin sääntö nro1 - kaikki ei vaan voi tykätä samoista asioista ja minusta se on vaan hyvä.

3 comments:

 1. Käytän huumeita, olen raskaana, harrastan karatea, olin Jyrki-ohjelmassa tanssimassa, olen taideopiskelija, vihaan lapsia. Noin niinku muutaman mainitakseni!

  p.s. Ihan typerää ku sun blogissa ei oo enää sitä nappia, josta voi suoraan tilata kommentit sähköpostiin, vaan pitää silleen kikkailla.

  ReplyDelete
 2. Muistan että miun ensivaikutelma siusta oli jotain et oot joku true hipsteri :D.

  Miun on kans luultu olevan raskaana ja joku joskus sanoi et katon kaikkia aina tosi murhaavasti, ihan ku vihaisin niitä.

  ReplyDelete
 3. AnneVee: Hahaa ihania :D Mihinkähän mun tilausnappi on kadonnu :O itse huomasin puuttumisen jossain muussa blogissa, varmaan joku bloggerin uudistus :/ Pitää tässä joku päivä paneutua asetuksiin taas..

  Henna: Eikä, no en oo :D Taidettiinkin noista raskaanaololuuloista joskus puhua, se on niin noloo (kaikille osapuolille)! Ja aika monille on käyny niin..

  ReplyDelete