March 02, 2012

Winter pics vol. x

talvi"urheilu"vaatteet: hame ja hattu/ h&m, takki/ somewhere, huivi/ itse tehty, laukku/ 2nd hand, luistimet/ lainassa (asu nähkyy ehkä vähän paremmin täällä: klik)

Odottelen kevättä suurella innolla, mutta kyllä sattui kaunis talvipäivä vielä tälle viikolle. Jos harrastaisin hiihtämistä tai pilkkimistä, niin sää olisi ollut sellaiseen hyvin ideaali. Kävin sitten kokeilemassa luistelua, kymmenen vuoden tauon jälkeen, ja totesin että niin ne taidot vaan unohtuu. 

I tried iceskating after ten years break and noticed that I didn't have any skills left. I'm waiting spring so much but I have to admit that the winter weather was quite perfect!

4 comments:

  1. Voi että. Ihanasti mustavalkoista, ja kuvissa suomalaista talvielämätunnelmaa. Mieltä lämmittää kovin paljon myös se, että ainoa väri näissä kuvissa on juurikin sininen. Tuo kaulahuivisi sininen on tämän hetken suosikkini, JOS siis pitää joku väri välttämättä valita. ;)

    ReplyDelete
  2. Kiva että tykkäät kuvista, nää on kyllä niin suomen talvi kun vaan voi olla. Eri siniset on munkin suosikkeja tällä hetkellä, niitä on jotenkin salakavalasti hiipinyt kaappiin :D

    ReplyDelete