March 25, 2012

Pink pants

housut/ pants - vero moda, vyö/ belt - 2nd hand, silkkipaita/ shirt - my moms old from 80's, shoes/ kengät - vagabond, panta/ headband - diy, puinen rannekoru/ wooden bracelet - 2nd hand

Oon käyttäny viime aikoina tosi paljon housuja. Yhtenä syynä mm. se, että niitä saa nykyään niin kivoissa väreisä. Ostin tätä kapealahkeista ja melko korkeavyötäröistä mallia pinkit ja punaiset ja mietin pitäisikö kotiuttaa myös mintun vihreät. Luin jostain, että värien käyttäminen on helpointa alaosissa, koska sillon ei tarvii välittää sopiiko väri omaan ihonsävyyn ja jotenkin oon todennut, että se onkin mulle jotenkin paljon luonnollisempi valinta, kuin värikäs yläosa.

Ps. Jos täällä näkyy nyt tavallista enemmän Vero Modan vaatteita, niin se ei johdu mistään salaisesta sponssidiilistä vaan ihan siitä, että mun Unelmien mekko -palkintoon kuulu varsin kivan kokoinen lahjakortti, jota käyn säännöllisin väliajoin vähän pienentämässä.

(Pps. Kiitos kuvista Vixy)

5 comments:

 1. Mahtavat housut! Mäkin olen alkanut viihtyä housuissa ja se johtuu siitä, että olen löytänyt kivoja housuja :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos Salka! Housut on kyllä hyvä vaate, jos sattuu sopivat löytämään :) Niiden ostaminen vaan on niin paljon haastavampaa, kuin hameiden.

  äiti, 34 tuumaa, riittää kun lahje on kapee. Leveemmissä tarvii sen 36" joka on kiven alla..

  ReplyDelete
 3. Hienot! Ihan huikea tuo väri.

  ReplyDelete
 4. Ole hyvä. :) love your pänts!

  ReplyDelete