September 28, 2012

Pala sinistä denimiä

Ompas muuten vallan kätevää, että minulla on asia nimeltä blogi. Kun facebook statuksen päivitys ei tunnu riittävältä toimenpiteeltä, on paikka, johon voin tulla hehkuttamaan asioita. Niin kuin uusia farkkuja. 

Täydelliset farkut on varmasti monelle vaatekaapin kulmakivi. Niiden ostaminen vaan on vaatteiden sovitus laiskurille yleensä piinaa. Ja kun ottaa huomioon ongelmakropan housujen suhteen: pitkät, ohutpohkeiset jalat ja leveä lantio, ei housushoppailu ole mitenkään lempipuuhaani. Nyt kuitenkin tärppäsi Jc:ssä yllättävän helpolla. Sopiva koko löytyi nopeasti ja hyvin istuvia malleja oli jopa monta. Kaikki taisivat olla kaupan oman merkin, Crockerin, johon olen luottanut pari kertaa ennenkin. Päädyin pisimpiin lahkeisiin (Jc:ssä myydään osaa malleja pituudella 36'' tuumaa, eli jos jalkoja löytyy enemmän kun tarpeeksi, niin kannattaa käydä sovittamassa) ja perussiniseen väriin. Kamera ei ollut tarkentamis tuulella, joten koko pöksyistä ei ole kuvaa mutta, lahkeet on suorat ja kapeat. Perusfarkut, nyt minulla on ne! Nyt minun ei ole "pakko" ostaa housuja ainakaan vuoteen, mutta saataan käydä kyllä joku päivä hakemassa myös yhden hieman korkea vyötäröisemmän ja vaaleamman parin, jolle voisi myös olla käyttöä.

Perfect fitting jeans are so hard to find. I'm really lazy when it comes to trying clothes on and I have kind of problem body considering pants, so I don't shop them very often. Now I found good pair of jeans from JC, their Crocker jeans are awailable in lenght 36'', wich is quite rare here.
Viimekertaisen tatuointisession tuotoksetkin on jo parantunut.
And my new tattoos are healed.

5 comments:

 1. Löysin tänne googlella sattumalta, mutta onneksi löysin.

  Oot aivan superkaunis ja tuo sun tyyli tatuointeja myöten on niiin siisti.
  Jäänpä seuraamaan. :)

  ReplyDelete
 2. Housujen ostaminen on HORROR. Lasten housut sopisivat pituuden puolesta, mutta kun leveyttä pitäisi lantiossa olla ihan aikuisen naisen verran... *huokaus* Jos tässä oikein reippaudun joku kerta, menen farkkujen suurmyymälään ja anelen myyjää apuun, sillä itse en näköjään housuostoksista selviä. Onnittelut siis sinulle löydöstäsi, kyllä sopivat housut ovat vähintään yhden blogipostauksen arvoinen juttu :D!

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: Oho, kiitos paljon ja tervetuloa!

  Hehkuvainen: Joo kannattaa ehdottomasti mennä paikkaan, jossa joku juoksuttaa lisää kokoja ja tarjoaa eri malleja. Muuten menee hermo muutaman epäsopivan housuparin jälkeen :D Muuten tykkään shoppailla itsenäisesti, mutta farkkujen kanssa apu otetaan kiitollisena vastaan :)

  ReplyDelete
 4. Aikas lailla mun näppiksistä ois voinut syntyä toi teksti. Mulla kanssa pitkät jalat, leveä lantio ja kapeat pohkeet. Ja Crockeriin olen luottanut myös. Juuri mainiota, että löytyy pituutta 36, riittää mullekin yleensä. Nytkin pitäisi taas ostaa uudet farkut ja JC:hen taitaa käydä tieni.

  Kokokuvaa farkuista odotellessa :)

  ReplyDelete
 5. Juu, Ence, koitan saada kuvattua! Ja velvotan sut kertomaan, jos huomaat, että meidän kroppamallille tehdään myös jonkin toisen merkkisiä pöksyjä :)

  ReplyDelete