September 24, 2012

Syysotokset ja kivojen blogien metsästys

Heippa hei. Olen löytänyt monta suosikkiblogiani sitä kautta, että bloggaaja on kommentoinut täällä jotain ja olen mennyt uteliaana katsomaan, millainen henkilö kommentin takaa löytyy. Siispä kaikki bloggaavat lukijani, kommentoikaa, niin käyn vakoilemassa keitä olette! Ajattelin myös esitellä joku kaunis päivä suosikkiblogejani, pääasiassa niitä blogisfäärissä ei niin tunnettuja, joten pistäkää osoitteitanne kehiin, niin kerkeän tutustua minulle ennestään tuntemattomiinkin.

I've found many of my favorite blogs when the blogger have commented something here and after that I have visited his/her blog. I would like to find more awesome sites, so if you have blogs, please comment, so I can visit them! I'm planning to tell you about my favorite blogs, so I will make a post about them some day.

Here's few very random pictures from past two weeks.
Lempparikengät jo vuodesta 2008 / Ultimate favorite shoes since 2008
Hautausmaan portit / Cemetary gates
Maalaismaisemia / Countryside
Niin söpö. Otin herrasta varmaan viisikymmentä valokuvaa/ So cute! I took something like fifty pictures of this mister.
Niin. Nyt sitten kommenttiboksiin täytettä!
So now fill up my comment box with your links!

8 comments:

 1. Käypä kurkkaamassa blogiani! Tunnisteiden "diy, projektit, ompelu" vois olla sua kiinnostavia asioita (tai mistäpä mä sen tiedän..) :)

  akapussi.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. No ni, nyt kun tähän jättää kommentin niin tulee heti semmonen olo niinku ois jotenkin kerjäämässä huomiota *wirn*. Jätän silti, kun kerran satunnaisesti täällä käyn kurkkimassa :).

  Iiih, miten ihana sisilisko! (Mistä muuten tiedät että se on herra?!)

  ReplyDelete
 3. Moi mä oon Otso ja käyn aina välistä ihmettelemässä sun popoja ym. kuvia ;)

  Mä en tiedä oonko mä tuijottanut liikaa jalkinenahkoja, mutta kun mä näin misterin, niin eka ajatus oli että minkäköhänlaiset popot siitä sais. My bad :( Pitäis varmaan kattoa jotain luonto-ohjelmia välillä ettei näe vain raaka-aineita.

  Ja ps. mä ainakin kerjään hyvällä omatunnolla huomiota. Tosin taidamme olla jo tuttuja :)

  ReplyDelete
 4. Hehkuvainen: voi ei älä nyt tolleen ajattele :D minähän pyydän tässä linkkejä! En muuten tiedä tuosta liskosta, jotenkin vaan tuli sellanen fiilis :D

  Otso: Nonni, oikea asenne. Huomion haluamisessa ei ole mitään vikaa, ihmiset on ihan liian vaatimattomia :)

  Haha, vai katseltiin sitä mun liskoa sillä silmälä! Kaunis pinta kieltämättä, mutta taitais tarvita aika moisen kasan lsikoja, että saisi kengät kasaan :D

  ReplyDelete
 5. Minäkin poikkean aina toisinaan täällä lukemaan merkintöjäsi. Olen ollut lukijanasi kauan. Olen viihtynyt blogisi parissa. Olen aiemmin ollut blogimaailmassa ja poistunut vuodeksi jos toiseksi ja taas palaillut.

  ReplyDelete
 6. Kiva kuulla Marianne :) Täytyy tehdä vastavisiitti.

  ReplyDelete