February 15, 2011

Trendi vastaa Ulrikalle

Helmikuun trendin trendiopas puhutti mm. Tunnetila ja Misumisu vintage -blogeissa. Ja sai minutkin hieman ärtymään. No, trendin toimitus onneksi lohduttaa, että perässä junnaajat ovat kohta taas edellekävijöitä. Voi tätä muodin kiertoa!

10 comments:

 1. Joopa joo. Allekirjoitan kommenttisi, itsekin haen lehdistä ennen kaikkea inspiraatiota, en rajoituksia. Kyseistä juttua en ole lukenut, mutta tuskinpa se minua kauheasti liikuttaisi. Olen monessa suhteessa hidas syttymään, esim. pitsi luikerteli vaatekaappiini vasta reilu kuukausi sitten, enkä ala sitä nyt sieltä pois heivaamaan koska Trendissä niin käsketään. Käytän sitä mikä tuntuu ja näyttää (edes omaan silmään) hyvältä. Jos joku muotinatsi siitä vaivaa näkee, niin nähkööt :)

  ReplyDelete
 2. Huh. Onneksi meillä Oliviassa ei harrasteta heitä pois -listoja. Vois tulla aika rumaa jälkeä...

  ReplyDelete
 3. Hahhah, hyvä Ulrika! Komppaan täysin :D *thumbs up* Itse olen henkilökohtaisesti aina pitänyt vain ja ainoastaan hyvänä asiana pukeutumisen monimuotoisuutta ja ihmetellyt miksi pitää esim. rajata vaatteiden ja asusteiden yhdistelyä niin että vähän erikoisempia ratkaisuja pidetään tyylimokina. Itse en osaa pitää juuri mitään tyylimokana, lähinnä mietin vaan jotain epätavallisempaa esim. kaupungilla nähdessäni että "enpäs olisi itse keksinytkään" :)

  ReplyDelete
 4. juskan: Pointsit Olivialle! Mitä teet lehdessä, liittyykö jotenkin opiskeluihisi?

  ReplyDelete
 5. Hahahaha, mahtava juttu että palautteeseen puututtiin! :) Ja niinhän me jo mun blogissa päätettiin että aletaan käyttää just niitä heivattavia vaatteita, ihan tahallamme. :D

  ReplyDelete
 6. Tuo Trendin mukanokkela semi-v*ttuilu, joilla ei myönteiseen palautteeseen vastataan oli yksi suurimpia syitä päättää jo muutama vuosi sitten tilaus. Kiitos kun laitoit lehden vastauksen näkösälle, eipä tarvitse palata lehden lukijaksi saati tilaajaksi edelleenkään ;)
  t.Maria

  ReplyDelete
 7. Eipä näkynyt enää uusimmassa heivaa-listaa =) Siitä tulikin hieman typerä fiilis.

  ReplyDelete
 8. Äh, alkoi taas ärsyttää koko Trendi. Olen täysin samaa mielttä yllä olevan Marian kommetin kanssa.
  Onneksi lopetin mukatrendikkään lehden lukemisen jo aikaa sitten.


  Kiva blogi sinulla!
  t. Laura

  ReplyDelete