May 30, 2011

Loving this time of a year

Jostain syystä euroshopperin uusi graafinensuunnittelu mielyttää minua kovasti. Tääkin kaljatölkki on suorastaan tyylikäs.
Mä niiin rakastan tätä vuoden aikaa. Ei ole liian kuuma, eikä liian kylmä, valoa riittää pitkälle yöhön ja luonto on niin kaunis. Mun kuntosali jäsenyyteen kuuluu kesäisin kahtena päivänä viikossa ulko uima-altaalla käynti, niin ei tarvitse edes odotella helteitä, että pääsee pulikoimaan.
ps. haluaisin tosi kovasti sellasen olympuksen kameran, joka luvataan sekä katumuotiskaban voittajakuvan ottajalle, että kuvassa esiintyjälle. Mulla ei ole edes järkkäriä ja tuo unelma kamera olisi itseasissa isoa kameraa näppärämpi. Vielä kerkee käydä tykkäämässä TÄÄLLÄ.

4 comments:

 1. Hei, täällä toinen jonka mielestä Euroshopperin uusi ilme on tyylikäs!

  Tää aika vuodesta on oikeastaan pukeutumisen kannalta kivointa, mutta itse kyllä odotan niitä astetta lämpimimpiä ilmoja ja kunnon kesää :) Mutta toisaalta tää alkavan kesän vihreys on niin ihanaa, elokuussa kaikki näyttää jo vähän palaneen vihreälle ( vaikka toisaalta tykkään myös siitäkin ).

  ReplyDelete
 2. Oi, sinun valokuvat on niin hienoja että suorastaan oletin että sulla on järkkäri. Musta tää kevät / melkein kesä on hämmentävää, on hirveän vaikea päättää mitä tuonne milloinkin pitää pukea itselle ja taaperolle. Tuntuu että aina on joko liikaa tai liian vähän päällä. Yleensä oletan että siellä pitäisi olla lämmin kun on melkein kesäkuu ja sitten sinne kuitenkin jäätyy... Kävin jo aiemmin tykkäilemässä tuota kuvaa <3

  ReplyDelete
 3. Euroshopperin ulkoasu oikeesti toimii hassulla tavalla. Joskus myös Pirkan tuotteissa törmää kivoihin purkkeihin ja puteleihin. :)

  ReplyDelete
 4. Salka: Hehee, tiesinkin että sulla on hyvä maku :)No nyt on sitten kunnon kesä (ainakin pari päivää), eilen oli suorastaan trooppisen tuntuinen kuumuus kun pihalla asteli!

  mrb: Voi kiitos, no mulla on ihan kelpo Powershotti, joka kyllä ajaa asiansa jos on hyvä valo, ja jos ei oo niin photarilla kohinaa pois.

  aba:No niin toimii :) Ei sen tarvii olla silleen, että halpismerkeillä pitäis olla ruma ulkoasu. Esim. extran tuotteet on niin ankeennäköisiä, ettei tee mieli ostaa.

  ReplyDelete