May 14, 2011

Sininen taivas ja laskostetut helmat

No nyt pääsee taas bloggeriin. Koitin eilen tulla postaamaan, mutta serveri oli eri mieltä. Vieläkin on pientä häikkää, kommentteja ainakin on kadoksissa, toivotaan että ilmaantuvat takaisin!

Olenkohan kertonut tuhat kertaa, että tykkään vekkihameista? No ei se mitään, kerron vielä (ainakin) kerran. Tykkään kaikenlaisista laskostuksista ja vekkihame on laskosvaatteen yksinkertaisin muoto. En muista koska tämä viehtymykseni alkoi, mutta hamosia on kaappiin kertynyt kymmenkunta. Kaikki vekkihameeni ovat käytettyjä -  kirpparilta  tai äidin vanhoja.  Vekkihame ei ole oikea valinta, mikäli haluaa saada lantionsa näyttämään kapeammalta (siinä toimii paremmin kapea hame tai kellomalli). Minua mahdollinen illuusio (vieläkin) leveämmästä lantiosta ei häiritse, vaan käytän surutta kaikenlaisia muhkeita alaosia.

Kuvan asussa varsin perus kombo: vekkihame ja t-paita. Ei voi mennä koskaan kovin paljoa metsään, toimii niin työhaastattelussa, kuin illanvietossakin. Jalkojen hassun värin selittää persikansävyiset ohuet legginsit.

Löytyykö muita vekkihameisiin ihastuneita vai koetteko ne omaan tyyliin vieraiksi?

No comments:

Post a Comment