May 07, 2011

ReUse Republic suunnittelijaksi?

Hei kaikki ompelusta ja tuunauksesta kiinnostuneet! Jo kaksi kertaa järjestetty reuse republic design market saatetaan järjestää taas ensi syksynä ja ajattelin kysyä olisiko teissä halukkaita hakemaan mukaan? Koulutuksella tai ammatilla ei ole väliä, myös harrastelijat ja itse oppineet voivat osallistua. Vaatimuksena on kyky luoda persoonallisia ja siististi valmistettuja vaatteita käyttäen Kampin vaateliikkeiden ylijäämä materiaaleja. Jos kiinnostuit pistä mailiin kyselyä, niin kerron mihin voi ottaa yhteyttä. Voin suositella järjestäjille sellaisia henkilöitä, joiden tiedän osaavan tehdä vaatteita, mutta jos sinulla ei ole esim. nettisivuja tai blogia, niin kannattaa koota pieni (sähköinen)portfolio, jota voisi järjestäjille näyttää.

3 comments:

 1. Mua tavallaan kiinnostaisi, mutta en luota omiin kykyihini ehkä tarpeeksi.. Ja lisäksi asun kaukana Helsingistä. :/

  ReplyDelete
 2. Tuo ois niiiiiin mun juttu ja tahtoisin mukaan mut tuossa lapsukaisessa on niin paljon hommaa ettei onnistu, kun pitäisi sitten onnistua matkustamaankin... Höh. Onneksi pystyy edes sivusta seurailemaan kavereiden tuotoksia ja uraa ;)

  ReplyDelete
 3. Petra Ilona: Kerro jos muutat mielesi. Yksi tyttö kevään projektissa asui Joensuussa, taisi käväsitä kerran Kampissa ennen markettia.

  mrb: Tämä kyllä sopis sulle hyvin, mutta tosiaan että ymmärrän että olis hiukka vaikea kun M on niin pieni .

  ReplyDelete