May 25, 2011

Marja Leena

Kävin Lahden kierrätyskeskuksessa. Ei ollut mikään upea paikka. Hyvin ankea oikeastaan, mutta sellaisia ne kierrätyskeskukset yleensä onkin. Pitää vaan jaksaa tonkia, eikä masentua ensinäkymästä. Epämääräisten tavaraläjien alta voi tehdä löytöjä, ja kaikki on yleensä älyttömän halpaa. Mulla oli sellanen fiilis tonne mennessäni, että löydän varmaan jotain tosi spesiaalia. Mitään älyttömän upeeta ei valitettavasti tullut vastaan, mutta tein sentään yhden hyvän löydön: vintage korkkarit eurolla. Kauniit, suomalaiset, minun näköiset ja ehjillä kantalapuilla. 
Pari viime vuotta oon kulkenut lähinnä kiilakoroissa, mutta remmikengät on mulla sellainen kestorakkaus, että kerään niitä talteen aina kun löydän hienot. Avopuoliso katsoikin näitä epäilevästi ja kysyi, että eikös sulla oo jo tuollaiset? Hmmm, joo, mutta ei just tällasia. Näissä on t-remmi ja nätit koristeaukot. Ja ihan erilaiset kun noissa toisissa, jotka on näköjään myös Marja Leenat. Vaikka niitä ei juuri nyt teekään mieli käyttää päivittäin, niin se aika varmasti tulee taas. Ostohetkellä en vielä ollut hurjan innoissani, mutta nyt kotona kun olen katsellut löytöäni (ja ottanut 28 valokuvaa) olen harvinaisen tyytyväinen. Hyvä kai se on olla useammat samanhenkiset kengät, niin ei tarvitse pelätä niiden yksien ainoiden hajoamista!

2 comments:

  1. Ehdottomasti kotiin viemisen arvoiset kengät nuo :D mulla on heikko kohta t-remmikenkien ollessa kyseessä.

    PS. Sulle on blogissani tunnustus.

    ReplyDelete
  2. Joo kyllä mä luulen, että olisin kiikuttanut nämä kotia, vaikka olis kymmenet mustat remmikengät kaapissa :D Ainahan niitä voi sitten lahjoitella eteenpäin, jos alkaa kaapit täyttyä liikaa.

    Kiitos tunnustuksesta, aika mainio :D Pitää tehdä tässä joku päivä.

    ReplyDelete