July 30, 2011

Kävelyllä suvilahteen

trikoomekko/h&m, sukat/ leikattu sukkahousuista, kengät/ vagabond, sulkakoru/ seppälä, vyö ja laukku/2nd hand

Kuvassa lauantain tuska-asua. Festarit olivat kokonaisuudessaan aika erilaiset, kuin aiempina vuosina. Yksi suurimmista muutoksista oli paikan vaihdos ja kielto tuoda juomia alueelle. Kielto oli järjestäjistä riippumaton, laki kieltää nykyään omat juomat maksullisessa yleisötapahtumassa, jossa tarjoilua on. Minua kielto sinällään ei haitannut, mutta tietääkseni jotkut, jotka ovat käyneet tuskassa yleensä vaan hengaamassa, vaikka bänditarjonta ei olisi kiinnostanut, jättivät karkelot välistä. Uusi alue oli ihan hyvä, sijainti jees ja tilaa oli tarpeeksi, mutta entistä nurmikkoaluetta oli vähän ikävä. 

Muita muutoksia huomasin bänditarjonnassa, joka oli selvästi laajempi etenkin pienten bändien kohdalla. Lavoja oli neljä, joista useammalla oli kerralla actionia, joten kolmessa päivässä kerkesi esiintyjiä olla tosi paljon. Estradeilta kuului niin thrashiä, grindgorea kuin folkkimetalliakin. Yleisö oli mielestäni aika miesvoittoista, ja paikalla vähemmän huomiotaherättävästi pukeutuneita, kuin aiemmin. Ko. festareilla aiemmin vierrailleet tietävät, että yleisön päältä saattoi löytyä minkälaisia tahansa kokonaisuuksia, pelkista stringeistä kokovartalo latexiin, mutta nyt näitä tyylejä ei näkynyt. Monella onkin ehkä tuskasta sellainen mielikuva, että yleisö on pelkkää nahkaa ja niittiä, vaikka suurin osa vierailijoista on itseasiassa rennoissa kesävaatteissa. Itse olen aina luottanut suht käytänöllisiin oman näköisiini asuihin, sellaisin, joissa menisi vaikkapa picnikille kavereiden kanssa.

ps. vierailkaahan välillä myös lookbookissa! Sieltä löytyy mun asuja ja vaikka mitä muuta kivaa, mm. suomalaisten suunnittelijoiden mallistokuvia. Tykkäämilleen kuville voi klikkailla sydämmiä <3
Indiedays Lookbook

No comments:

Post a Comment