July 02, 2011

Maalausta. ja uusi kamera!

Kiitos  kaikille kameraneuvoja antaneille. Hankin varmaan jossain vaiheessa canonin järkkärin (ehkä550D) ja pari hyvää objektiivia, mutta nyt en ole niin rahoissani. Siihen asti kuvailen synttärilahjallani, joka on samsungin wb650. Pokkarien parhaimmistoa: täydet käsisäädöt, 15x zoom, 12 megapixeliä, hd-videokuvaus, kaksinkertainen kuvanvakaustoiminto, gps ja objektiivitehosteita. Ja kaikki taskukoossa, i'm happy :)

Kuvissa kangasväreillä kustomoituja vaatteita. Oon tuohon yöpaitaan itse tosi tyytyväinen, väri näyttää niin kevyeltä ohuessa materiaalissa. Näitä on enemmänkin, esittelen jonain päivänä lisää!

2 comments:

  1. Hauskoja maalauksia :D Sävyt ovat ehkä omaan makuuni hiukan liian räväkät (etenkin tuo vihreä) mutta tykkään muodoista, siveltimenvedoista ja roiskeiden näköisistä tahroista. Ihan kuin olisin joskus lapsuudessani nähnyt jotain samantapaista kuin aluspaidan/yöpaidan kuviointi. 70-luvulla taisi olla jotakin hyvin tyyliteltyjä printtejä jotka näyttivät enemmän roiskeille kuin varsinaisille kuvioille. Jännittävän nostalgista.

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Itse en muista nähneeni tämän tyylisiä 70-luvun printtejä, mutta empä ole kovin tarkkaan aikakautta tutkinutkaan. Hauska sattuma, retro- ja vintagejuttujen ystävä kuitenkin kun olen :)

    ReplyDelete