July 11, 2011

Rakkaudesta päiviin, jolloin vesi on niin lämmintä, ettei kastautuminen tunnu pahalta

Viikonloppu oli kesää tyypillisimmillään. Ulkona istuskelua, lokkien väistelyä ja ukkoskuuroa, joka yllätti juuri kun oltiin päästy rannalle. Viikonloppu oli myös päätös joutilaalle kesälomailulleni, joka katkesi kuin seinään, kun mahdollisuus määräaikaiseen kokopäivä työhön muotilogistiikan parissa tuli eteen. Työ on aika rankkaa, ja rajoittaa pukeutumisen lähinnä matalat kengät, pitkät housut ja t-paita linjalle, mutta tienaampahan rahaa. Työpaikka on sopivan pyöräilymatkan päässä ja ilmapiiri vaikutti ainakin ekan päivän perusteella oikein kivalta. Rentoa hengailua on onneksi luvassa vielä viikonloppuille. Minulla on suunnitelmissa vielä mm. kolmet festarit tälle vuodelle!
Tänään iltaani piristi vagabondin paketti, jonka tilasin viime viikolla. Kävin katselemassa aleja monena päivänä ja pohdin valintaani pitkään, mutta en millään kyennyt valitsemaan vaan yhtä paria, joten pienestä omantunnon huutelusta huolimatta tilasin sitten kahdet. Hinnat oli molemmilla pudonneet puoleen. Valkoiset täydentävät kivasti heikkoa avonaisten kenkien tilannettani ja mustat sopivat käytettäväksi vielä pitkälle syksyyn. Olen tyytyväinen ja tulen käyttämään näitä varmasti paljon! Kahdeksan ja puolen sentin kiilat (miinus plato, joka vähentää koron tunnun n. viiteen senttiin) tuntuvat ihanteellisilta kävelykengiltä monien ylikymmenen sentin korkojeni rinnalla.

2 comments:

  1. Ihania kenkiä! Mä en potisi syyllisyyttä ( vaikka tiedän kyllä itsekin, että ostamisesta tuntee aina pienen syyllisyyden tunteen..), sillä tuut aivan varmasti käyttään molempia-ovat nimittäin ihan sun tyylisiä kenkiä :)

    Ja ihnia nuo edellisen postauksen väriräjähdykset! Mun on pitänyt jo n. pari vuotta tehdä valkoinen mekko, minkä sprayjaisin eri väreillä väriräjähdykseski. Ehkä ens vuonna sitten :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos, niin tuunkin käyttämään! Syyllisyys tulee lähinnä siitä että ostin useammat kerralla. En tajua ihmisiä, jotka pystyy raahaamaan vaikka joltain viikon matkalta kolmet uudet kengät ja laukullisen uusia vaatteita kotia. Mulle tämä on jo tarpeeksi överikulutusta.

    Kaavailemasi mekko kuulostaa kivalta, tee ihmeessä!

    ReplyDelete